Evijärven kirjastoon saapuu lapsille suunnattu teatterielämys

Soiva Sammakko viihdyttää Evijärvellä maanantaina 14. marraskuuta.
Soiva Sammakko viihdyttää Evijärvellä maanantaina 14. marraskuuta.
KIERTÄVÄ teatteri Soiva Sammakko saapuu Evijärven kirjastoiltaan maanantaina 14.11. viihdyttämään lapsia ja lapsenmielisiä. Kirjaston johtaja Merle Kupila haluaa kutsua evijärveläiset lapsiperheet teatterimaailman äärelle.

–Soiva Sammakko on käynyt meillä täällä kirjastossa esiintymässä muutama vuosi sitten eli tiedetään, että heidän esityksensä ovat laadukkaita ja sopivankokoisia ja -pituisia pieneenkin kirjastoon, kertoo Kupila. –Haluamme parin pakollisen taukovuoden jälkeen tarjota evijärveläisille lapsiperheille matalan kynnyksen ilmainen kulttuurikokemus, jatkaa Kupila.

Soivan Sammakon tapa toteuttaa lapsille suunnattua teatteria on sadunkerronnallista, jossa yhdistyvät lasten osallisuus sekä teatterin eri muodot leikin, laulun ja elävän musiikin avulla. Soivan Sammakon soittorasia- esityksessä Soiva Sammakko löytää suuren soittorasian, jonka sisälle Taikuri Kukko on vahingossa itsensä lukinnut. Kekseliäs Soiva Sammakko päättää auttaa Taikuri Kukkoa ja järjestää juhlat Loiskulammen rannalle, sillä Taikuri Kukko ei enää ehdi esittelemään taitojaan alkuperäisen suunnitelmansa mukaisesti torille.

Näytelmä on suunnattu päiväkoti- sekä alakouluikäisille lapsille ja sen teemana ovat musiikin taika sekä yhteistyötaidot. Teatteriesitykseen on kaikilla vapaa pääsy. Soivan Sammakon soittorasia-esitys kestää noin 30 minuuttia ja se alkaa Evijärven kirjastolla kello 18.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.