Kuusi hakijaa jatkoon Kauhavan kaupunginjohtajakisassa

MÄÄRÄAIKAAN mennessä Kauhavan kaupunginjohtajan virkaan jätti hakemuksensa 11 henkilöä, joista yksi on peruuttanut hakemuksensa. Lisäksi Kauhavan kaupunginjohtajan virkaan ovat antaneet suostumuksensa HTM Henrik Kiviniemi, Pyhäjärvi sekä VTM Pekka Määttänen, Hausjärvi.

Kaupunginjohtajan valintaa valmisteleva valintatyöryhmä päätti kutsua haastatteluun kuusi hakijaa: Kiviniemi Henrik (HM), kaupunginjohtaja, Pyhäjärvi, Määttänen Pekka (VTM), kunnanjohtaja, Hausjärvi, Pihlajamäki Maija (HM), kunnanjohtaja, Ylitornio, Pirttikoski Seppo (agronomi), Ilmajoki, Rantala Vesa (HM), kunnanjohtaja, Taivassalo, Östermalm Pilvi (VTM, TtM), perusturvajohtaja, Inkoo.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.