Pesiksellä maustettua kulttuuria lapsille ja nuorille: syksyn aikana luvassa monenlaista ohjelmaa Vimpelissä

DonPoro999
Oskari Tuohimaa eli DonPoro900 vierailee lokakuun ensimmäisenä lauantaina pesismuseolla kertomassa taiteestaan. Kuva: Joonas Leinonen
DonPoro999
Oskari Tuohimaa eli DonPoro900 vierailee lokakuun ensimmäisenä lauantaina pesismuseolla kertomassa taiteestaan. Kuva: Joonas Leinonen
100 vuotta pesistä – museossa -hankkeen syksyn toiminnot kohdistetaan pääasiassa lapsille ja nuorille. Tapahtumia ja toimintaa on tiedossa pesäpallomuseolla, Nuorisotalolla ja kylillä. Myös kotioloissa pääsee osallistumaan hankkeen toimintaan mukaan piirtäen tai kirjoittaen.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.