Heli Siirilä kutsuu Kaustiselle nauttimaan barokkimusiikista ja kiehtovasta nykytaiteesta

Kallion sisään louhittu konserttisali on Heli Siirilän mukaan jo itsessään näkemisen arvoinen paikka.
Kallion sisään louhittu konserttisali on Heli Siirilän mukaan jo itsessään näkemisen arvoinen paikka.
KAUSTISEN kamarimusiikkiviikko huipentuu viikonloppuna 16.–18. syyskuuta. Alajärveläislähtöinen Heli Siirilä on tapahtumaa järjestävän kamarimusiikkiyhdistyksen uusi puheenjohtaja. Hänen mukaansa järviseutulaisten kannattaa nyt lähteä nauttimaan taiteesta Kaustiselle.

KAUSTISEN kamarimusiikkiviikko huipentuu viikonloppuna 16.–18. syyskuuta. Alajärveläislähtöinen Heli Siirilä on tapahtumaa järjestävän kamarimusiikkiyhdistyksen uusi puheenjohtaja. Hänen mukaansa järviseutulaisten kannattaa nyt lähteä nauttimaan taiteesta Kaustiselle.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.