Arki alkoi Kortesjärven uudella koulukeskuksella: ”Kortesjärvellä toivotaan nyt koulurauhaa”

Rehtori Anne Sankelo esitteli Kortesjärven uuden koulun tiloja torstaina. Kivikkoinen piha asfaltoidaan sen jälkeen, kun viereinen puukoulu on siirretty.
Rehtori Anne Sankelo esitteli Kortesjärven uuden koulun tiloja torstaina. Kivikkoinen piha asfaltoidaan sen jälkeen, kun viereinen puukoulu on siirretty.
Kolmen lentosotakoululla vietetyn vuoden jälkeen opiskelu Kortesjärven vastavalmistuneella koulukeskuksella pääsi alkamaan 9. elokuuta. Paikkoja torstaina Järviseudun Sanomille esitellyt rehtori Anne Sankelo uskoo, että se on iso juttu kaikille kortesjärveläisille.

Kolmen lentosotakoululla vietetyn vuoden jälkeen opiskelu Kortesjärven vastavalmistuneella koulukeskuksella pääsi alkamaan 9. elokuuta. Paikkoja torstaina Järviseudun Sanomille esitellyt rehtori Anne Sankelo uskoo, että se on iso juttu kaikille kortesjärveläisille.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.