Lavettaret taipui Haminalle finaalisarjassa – mahdollisuus sarjanousuun on kolmella voitolla Roihuttarista

Ella Kurkimäki, Iisa Rintamäki ja Saana Lahti tähyävät pelinjohtaja Matti Larikan johdolla Superpesiskarsintaan. Kuva: Erja Pekkala
Ella Kurkimäki, Iisa Rintamäki ja Saana Lahti tähyävät pelinjohtaja Matti Larikan johdolla Superpesiskarsintaan. Kuva: Erja Pekkala
LAPPAJÄRVEN VEIKOT hävisi toistamiseen Haminan Palloilijoille naisten Ykköspesiksen loppuotteluissa. Näin Hamina pelaa ensi kaudella Superpesiksessä. Lavettarilla on vielä toinen mahdollisuus sarjanousuun, kun se saa pääsarjan putoamiskarsinnassa Pöytyän Urheilijat voittaneen helsinkiläisen Roihuttaret vastaansa Superpesiskarsinnassa. Pääsarjapaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

LAPPAJÄRVEN VEIKOT hävisi toistamiseen Haminan Palloilijoille naisten Ykköspesiksen loppuotteluissa. Näin Hamina pelaa ensi kaudella Superpesiksessä. Lavettarilla on vielä toinen mahdollisuus sarjanousuun, kun se saa pääsarjan putoamiskarsinnassa Pöytyän Urheilijat voittaneen helsinkiläisen Roihuttaret vastaansa Superpesiskarsinnassa. Pääsarjapaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.