Kauhavan kaupunginhallitus: Uutta kaupunginjohtajaa ei valita määräaikaiseen virkasuhteeseen

KAUHAVAN maanantaisessa kaupunginhallituksessa keskusteltiin seuraavan kaupunginjohtajan valinnasta. Risto Mattila esitti, että toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen sijaan uusi kaupunginjohtaja valittaisiin määräaikaisesti viideksi vuodeksi. Asiasta äänestettiin, ja Mattilan ehdotus hävisi äänin 2–9.

Kaupunginhallitus esittää siis valtuustolle, että kaupunginjohtaja valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Jos valtuusto on samaa mieltä esityksestä, uutta kaupunginjohtaja aletaan etsiä 24.10. alkaen. Rekrytoinnissa käytetään apuna MPS Career Oy -asiantuntijayritystä.

Kaupunginjohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Lisäksi arvostetaan elinkeinoelämän tuntemusta, talousosaamista, aktiivista asennetta kaupungin kehittämisessä sekä hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja

Kaupunginjohtajan valintaa valmistelevaan työryhmään nimettiin puheenjohtajaksi Teemu Hakala (varajäsen Tapio Liinamaa) ja muiksi jäseniksi Harri Ojanperä (Jorma Kari), Tuula Mäki-Fränti (Marita Mattila), Janne Sankelo (varajäsen Jari Välikangas), Petri Hietamäki (Susanna Saarimaa), Risto Mattila (Esa Puronvarsi), Matias Peltonen (Asko Peltola) sekä Lasse Ruotsala (Sirpa Lammi).

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.