Puolustusvoimat ei antanut lupaa Lappajärven Niivilänniityn tuulivoimahankkeelle

Arkistokuva: Kuvan voimalat Kannuksen Kuuronkallion tuulipuistosta.
Arkistokuva: Kuvan voimalat Kannuksen Kuuronkallion tuulipuistosta.
Arkistokuva: Kuvan voimalat Kannuksen Kuuronkallion tuulipuistosta.
Arkistokuva: Kuvan voimalat Kannuksen Kuuronkallion tuulipuistosta.
LAPPAJÄRVEN ja Kortesjärven väliselle metsätaipaleelle ei tule tuulimyllyjä. Winda Energy aloitti kevättalvella esiselvitystyöt Lappajärven kunnan luoteisosassa sijaitsevan alueen tuulivoimapotentiaalista. Niivilänniityn alueelle suunniteltiin sijoitettavan maksimissaan 45–55 turbiinia. ...

LAPPAJÄRVEN ja Kortesjärven väliselle metsätaipaleelle ei tule tuulimyllyjä. Winda Energy aloitti kevättalvella esiselvitystyöt Lappajärven kunnan luoteisosassa sijaitsevan alueen tuulivoimapotentiaalista. Niivilänniityn alueelle suunniteltiin sijoitettavan maksimissaan 45–55 turbiinia.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.