Järjestömarkkinoilla kuun vaihteessa pääsee tutustumaan Kauhavan ja Evijärven monipuoliseen järjestötoimintaan

Anna-Liisa Niemi ja Arto Syrjälä pistivät tanssiksi järjestömarkkinoiden suunnittelupalaverissa. Anneli Liinamaa, Heikki Perälä ja Tellervo Holm toteavat, että järjestömarkkinoilta löytyy tekemistä kaiken ikäisille.
Anna-Liisa Niemi ja Arto Syrjälä pistivät tanssiksi järjestömarkkinoiden suunnittelupalaverissa. Anneli Liinamaa, Heikki Perälä ja Tellervo Holm toteavat, että järjestömarkkinoilta löytyy tekemistä kaiken ikäisille.
Anna-Liisa Niemi ja Arto Syrjälä pistivät tanssiksi järjestömarkkinoiden suunnittelupalaverissa. Anneli Liinamaa, Heikki Perälä ja Tellervo Holm toteavat, että järjestömarkkinoilta löytyy tekemistä kaiken ikäisille.
Anna-Liisa Niemi ja Arto Syrjälä pistivät tanssiksi järjestömarkkinoiden suunnittelupalaverissa. Anneli Liinamaa, Heikki Perälä ja Tellervo Holm toteavat, että järjestömarkkinoilta löytyy tekemistä kaiken ikäisille.
Kauhavan järjestömarkkinat pidetään perjantaina 26.8. kello 14–18 Anssin Jussin Areenan parkkipaikalla, Härmän Kylpylän takana. Sateen sattuessa tapahtuma pidetään Anssin Jussin Areenalla. Evijärvellä järjestömarkkinat järjestetään Evijärvi tuottaa -tapahtuman yhteydessä koulukeskuksen alueella lauantaina 3.9. kello 10–15.

KAUHAVAN järjestömarkkinat pidetään perjantaina 26.8. kello 14–18 Anssin Jussin Areenan parkkipaikalla, Härmän Kylpylän takana. Sateen sattuessa tapahtuma pidetään Anssin Jussin Areenalla.  

Tapahtumassa on tietoa siitä, minkälaisia yhdistyksiä alueellamme on, ja millaiseen toimintaan voi halutessaan liittyä mukaan.

Mukaan on ilmoittautunut jo yli 40 yhdistystä. Mukana on kaikenlaisia yhdistyksiä Kauhavan alueelta: kyläyhdistyksiä, urheiluseuroja, potilasyhdistyksiä ja niin edelleen. Lisäksi paikalle tulee maakunnallisia yhdistyksiä.

Tapahtumassa on tavattavissa painin maailmanmestari Petra Olli. Perheen pienimmille on poniajelua sekä kaikille markkinatunnelmaa makkaran, kahvin, karkkien ja jäätelön myynteineen. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Samana päivänä on myös hyväntekeväisyysgolftapahtuma Heartful Härmä eli sydämellinen Härmä. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma yrityksille. Se järjestetään ensimmäistä kertaa. Tuotto ohjataan kolmen maakunnan eli Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen ja yhdistysten, Härmä Golf & Academy ry:n junioritoiminnan sekä Ukrainan pakolaisten tukemiseen.

EVIJÄRVELLÄ järjestömarkkinat järjestetään Evijärvi tuottaa -tapahtuman yhteydessä koulukeskuksen alueella lauantaina 3.9. kello 10–15.

Järjestäjinä ovat Evijärven kunta, Järjestötalo Seinäjoki, Evijärven Yrittäjät ry, Aijjoos-toiminta, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ja Leader Aisapari. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.