LaVen nuoret yleisurheilijat menestyivät PM-kisoissa

Lotta Viinamäki sijoittui hopealle korkeyshypyssä. Kuva: LaVe
Lotta Viinamäki sijoittui hopealle korkeyshypyssä. Kuva: LaVe

SISUIKÄISTEN piirinmestaruuksia ratkottiin tänä vuonna heinäkuun lopussa Kuortaneella.

Veikkojen Emma Latvala oli kisojen kolminkertainen mitalisti. Latvala hyppäsi 15-vuotiaiden korkeuden voittoon tuloksella 153. Saman värinen mitali ripustettiin hänen kaulaansa myös kolmiloikassa, jossa hänen tuloksensa oli 10,13. Pituudessa Latvala nappasi hopealle tuloksella 481.

Antti Tenhunen heitti moukarissa piirinmestaruuskultaa ja uuden LaVen ennätyksen 13-vuotiaiden sarjassa tuloksella 50,66.

13-vuotiaiden seipään kultamitalistiksi hyppäsi omaa ennätystään sivuten Jenna-Justiina Mäenpää.

Lotta Viinamäki hyppäsi 13-vuotiaissa korkeuden hopeamitalistiksi ja sijoittui keihäässä neljänneksi tuloksella 25,90. Sisupisteitä LaVelle kartutti hienosti myös pikkuveli Veikka Viinamäki sijoittuen P11 pituudessa ja P11 keihäässä kuudenneksi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.