Miestenpäivä Palojärven leirikeskuksessa

KAUHAVAN seurakunta ja Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry järjestävät miestenpäivän Palojärven leirikeskuksessa Purmojärvellä (Haudanmaantie 51, 62470 Purmojärvi) elokuun toisena sunnuntaina, 14.8.

Päivä alkaa kello 15 makkara- ja kahvitarjoiluilla. Mahdollisuus on myös saunomiseen ja uimiseen. Sen jälkeen, kello 16, Harri Kuhalampi aloittaa ohjelmaosuuden hartaushetkellä. Puhujavieraana on kansanedustaja Pasi Kivisaari. Ajankohtaisten asioiden, keskustelujen ja yhteislaulujen jälkeen, kello 18 alkaen, vietetään yhdessä sykemessua, jossa liturgina Aki Paavola ja musiikissa Houseband.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.