Uusimmat kesäblogit:

”Käykää ihmiset tapahtumissa!”, sanoo Sivuluisurockia kokoava Jaakko Erkinheimo

Arkistokuva edellisestä Sivuluisurockista vuodelta 2020.
Arkistokuva edellisestä Sivuluisurockista vuodelta 2020.
Parhaillaan on käynnissä vielä loppurutistus tuotannon osalta ennen kuin tapahtumaa aletaan kasata keskiviikosta alkaen.

SIVULUISUROCK järjestetään Kortesjärvellä lauantaina kolmannen kerran. Tapahtuman tuottajana hääräävä Jaakko Erkinheimo kertoo, että valmistelut ovat sujuneet ”oikein”.

–Parhaillaan on käynnissä vielä loppurutistus tuotannon osalta ennen kuin tapahtumaa aletaan kasata ensi viikon keskiviikosta alkaen, Erkinheimo sanoi viime viikon lopulla.

Tuotannon lisäksi hän on tehnyt tänä vuonna myös jonkin verran sponsorimyyntiä.

–Viime aikoina olen esimerkiksi tilannut intraa, vessoja ja aitaa, varaillut esiintyjille majoituksia, aikatauluttanut tapahtuman rakennusvaihetta, avannut talkoohakua, tehnyt esiintyjäesittelyitä ja sen sellaista, hän luettelee. –Vielä pitää tehdä yleisöilmoitus tapahtumasta ja monen monta juttua, jotka eivät välttämättä tapahtuman kävijöille näy mitenkään, mutta ne on kuitenkin aina pakko tehdä.

Hänen lisäkseen tapahtuman työryhmään kuuluvat Jussi Tuomaala, Ville Nieminen, Suvi Nieminen, Tenyo Tenev ja Mikko Huhdanpää.

–He ovat muun muassa tehneet markkinointia, sponsorimyyntiä, bookanneet esiintyjät Sepi Kumpulaista lukuun ottamatta, hommanneet anniskelutyöntekijät ja vaikka mitä.

Mukana on tietysti myös vapaaehtoisia rakentamis- ja purkutöihin sekä lipunmyyntiin ja järjestyksenvalvontaan tapahtuman aikana.

–Yhdessähän tätä aina tehdään, ja erityisesti rakennusvaiheessa ja tapahtuman aikana kaikkia tarvitaan.

LIPUNMYYNTI on Erkinheimon mukaan sujunut ennakkoon ehkä jopa odotettua paremmin ottaen huomioon, ettei ennakkolipunmyynti ole ollut se kuumin peruna koronan jälkeisenä aikana, vaan suurin osa erilaisten tapahtumien lipuista on tänä kesänä myyty vasta portilta.

–Varmistus Sivuluisurockin toteutumisesta tuli tänä vuonna niin myöhään, että tapahtuma on hieman aiempia vuosia pienempi ja esiintyjiä kuullaan yhdeltä esiintymislavalta Pub Sivuluisun pihassa. Pienempi alue tekee tapahtumasta varmasti aiempaa lämminhenkisemmän.

Henkilökohtaisesti hän kertoo odottavansa eniten Sepi Kumpulainen Duon keikkaa.

–Miksasin Sepi Kumpulaisen bändikeikkaa toukokuussa Rytmikorjaamolla Mysiq-tapahtumassa ja yllätyin siitä, kuinka hyvä se oli. On mukavaa nähdä, miten Sepi toimii duona Sivuluisurockissa.

ERKINHEIMO kehottaa ihmisiä käymään tapahtumissa.

–Korona-aika oli haastavaa meille kaikille ja erityisen vaikeaa kulttuurialalle, joka tarvitsee vieläkin kaikkien tukea pystyäkseen käynnistymään kunnolla uudestaan.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.