Toni Kuusela palaa pesäpallokentille

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Saarikentällä pelataan torstaina tähdistöottelu, jossa on todella nimekkäitä pelaajia.

Vimpeli-Muu Suomi joukkueen nimekkäin pelaaja on maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen, joka on pelannut pesäpalloa Ylihärmän Pesä-Junkkareissa maakuntasarjassa.

Kurvisen lisäksi mukana on kolme muuta kansanedustajaa, mm. SDP:n kolmas varapuheenjohtaja Matias Mäkynen.

Entisistä huippupelaajista nimekkäin on peräti 12 Itä-Länsi ottelussa pelannut Vimpelin kapteeni Vesa Liikala. Muun Suomen kapteeni Antti Tokkarilla on vyöllään neljä Itä-Länsi ottelua, nykyään hän toimii Ruutu+ kanavan pesäpallon asiantuntijana.

Pääsarjassa on pelanneet myös Tuomo Lönnmark, Jukka Marttala, Ossi Viljanen, Risto Ojanperä ja Janne Hernesniemi.

Yleisurheilun MM-kisojen keihään varamies Toni Kuusela on pelannut myös Superissa. Hän pelasi kaudella 2012 Joensuussa ja Vimpelissä, yhteensä 11 ottelua ja voitti Vimpelin joukkueessa SM-hopeaa! Nyt hän palaa Saarikentällä vanhan lajinsa pariin.

Painin EM-pronssimitalisti Konsta Mäenpää kokeilee myös taitojaan ottelussa, samoin 10-ottelun tulevaisuuden toivo Tarmo Savola. Kumpikin tähyää Pariin olympialaisiin 2024.

Painin maailmanmestari ja EM-kultamitalisti Petra Olli on myös Vimpelin joukkueessa.

Lisäksi kentällä nähdään tukku alueen kaupungin ja kunnanjohtajia, yritysmaailman huippunimiä. Ottelun järjestelyistä ja joukkueet on koonnut toimittaja Jari Porttila.

Ottelu alkaa Saarikentällä Vimpelissä kello 15:00

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.