Poplarien uusi laulu kertoo ajan kuvan: Väkitukkolassa väestökato, tyhjät liiketilat ja viiden lapsen kylät

Poplarit vasemmalta: Petri Mäenpää, Teemu Lehto, Tomi Havinen, Mika Vanhamäki, Juha-Matti Rautiainen ja Mikko Sunnari.
Poplarit vasemmalta: Petri Mäenpää, Teemu Lehto, Tomi Havinen, Mika Vanhamäki, Juha-Matti Rautiainen ja Mikko Sunnari.
”Ei tässä Väkitukkolassa enää kassakone laula niin kuin lauloi Paula”, alkaa Poplarien uusi laulu. Vimpeliläisbändi kuvaa siinä pettymystään lapsuutensa Pohjanmaan maaseudun rapistumiseen. Samalla se purkaa 1970-luvulla syntyneen sukupolven turhautumista siihen, että paluumuuttajalle ei ole työtä ja kotikylän baarissa saa huomata olevansa ainut selväpäinen.

”Ei tässä Väkitukkolassa enää kassakone laula niin kuin lauloi Paula”, alkaa Poplarien uusi laulu. Vimpeliläisbändi kuvaa siinä pettymystään lapsuutensa Pohjanmaan maaseudun rapistumiseen. Samalla se purkaa 1970-luvulla syntyneen sukupolven turhautumista siihen, että paluumuuttajalle ei ole työtä ja kotikylän baarissa saa huomata olevansa ainut selväpäinen.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.