Konventti kannustaa tavoittelemaan rauhaa

SAMAAN aikaan kun sota Euroopassa hallitsee ihmisten huomiota, miljoonat ihmiset ympäri maailman ja kymmenet tuhannet Suomessa kokoontuvat yhteen Jehovan todistajien vuosittaisessa konventissa. Tänä vuonna tilaisuuden teema on ”Rakenna rauhaa”. Arviolta 15–20 miljoonaa ihmistä katsoo ohjelmaa yksityiskodeissa 239 maassa yli 500 kielellä.

Jehovan todistajien Vimpelin seurakunta järjestää lisäksi lyhyen paikallisen tilaisuuden videoneuvottelupalvelussa ennen kunkin yhteisen ohjelmajakson katselua.

–Konventin maailmanlaajuisuus osoittaa, että rauha maailmanlaajuisen yhteisön kesken voi tosiaan olla mahdollista, sanoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Heikki Haarala. –Jopa Ukrainassa, Venäjällä ja muilla konfliktialueilla asuvat yksilöt ja perheet hyötyvät samojen Raamatun periaatteiden voimasta ja samasta rauhan rakentamiseen keskittyvästä ohjelmasta.

Jehovan todistajat ovat pitäneet maailmanlaajuisia opetustilaisuuksiaan eli konventteja jo yli sadan vuoden ajan. Kahden viime vuoden tapaan tämän kesän konventti pidetään virtuaalisesti, ja ohjelma julkaistaan verkossa heinä- ja elokuun aikana. Konventin ohjelma on jaettu kuuteen osaan, joista kolmas on katsottavissa ja ladattavissa 18. heinäkuuta alkaen. Ohjelma on ilmainen ja kaikkien saatavilla.

Konventin ohjelmassa kysytään muun muassa, miten rakkaus tuo sisäisen rauhan ja johtaa rauhaan muiden kanssa; miksi Raamattua voidaan kutsua ”tiekartaksi rauhaisaan perhe-elämään”; miten saavuttaa mielenrauha silloinkin, kun kärsii sairaudesta, taloudellisista ongelmista, luonnonkatastrofeista tai muista vaikeuksista; mitä ihmiset ympäri maailmaa tekevät rakentaakseen rauhaa; ja miksi ystävyys Jumalan kanssa johtaa todelliseen rauhaan.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.