Uusimmat kesäblogit:

Wee People palaa

Wee People. Kuva: Ville Kangas
Wee People. Kuva: Ville Kangas.
Funk rock -trio Wee People julkaisee uutta musiikkia ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen!

Ensimmäinen kappale ”In the City” julkaistiin suoratoistopalveluissa perjantaina 1.7. ja jatkossa uutta musiikkia julkaistaan kuukausittain. Wee People palaa myös keikkalavoille yhtyeen syntysijoilla Kaustisella ravintola Pelimannissa 8.7.2022 sekä Jyväskylässä ravintola Popparissa 9.7.2022.

Wee People perustettiin 90-luvun puolivälissä ja se toimi Suomen rock-piireissä aktiivisesti aina 2010-luvulle asti. Yhtye keikkaili ahkerasti ja julkaisi pari EP-levyä vuosituhannen taitteessa. Esikoisalbumi ”Finally” julkaistiin vuonna 2006 ja 2010-luvun alussa yhtye lakkasi toimimasta, vaikka uuden levyn äänitykset oli jo saatettu alulle. Nyt nämä kappaleet on vihdoin viimeistelty ja ne julkaistaan digitaalisesti yksi kerrallaan. Wee Peoplessa soittavat Harri Kentala (kitara & laulu), Juha-Matti Rautiainen (basso) sekä Tomi Havinen (rummut).

Wee Peoplen musiikissa yhdistyvät luontevasti funk, rock sekä grunge. Keikoilla yhtyettä on kiitelty tiukasta yhteissoitosta sekä ennakkoluulottomista kollektiivisista improvisatorisista jameista, jotka kohottavat kappaleet uudelle tasolle.

Yhtyeen jäsenistä basisti Juha-Matti Rautiainen ja rumpali Tomi Havinen ovat kotoisin Vimpelistä. Laulaja, kitaristi Harri Kentala on kotoisin Kaustiselta.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.