Evijärvellä herkkusuita hemmotellaan Kottarin tilameijerin kotijäätelöllä

Lenita ja Ville Kottari ovat aloittaneet Evijärven Haapikylässä kotijäätelön tekemisen omasta tilamaidosta.Tilatöissä puuhailevat mukana myös lapset Johannes (vas.) ja Signe. Kotijäätelön tekemisen etuna on, että jäätelöä voi herkutella vaikka pellolla lehmien kanssa. Kuva: Noora Tupeli
Lenita ja Ville Kottari ovat aloittaneet Evijärven Haapikylässä kotijäätelön tekemisen omasta tilamaidosta.Tilatöissä puuhailevat mukana myös lapset Johannes (vas.) ja Signe. Kotijäätelön tekemisen etuna on, että jäätelöä voi herkutella vaikka pellolla lehmien kanssa. Kuva: Noora Tupeli
Lenita ja Ville Kottari ovat aloittaneet Evijärven Haapikylässä kotijäätelön tekemisen omasta tilamaidosta.Tilatöissä puuhailevat mukana myös lapset Johannes (vas.) ja Signe. Kotijäätelön tekemisen etuna on, että jäätelöä voi herkutella vaikka pellolla lehmien kanssa. Kuva: Noora Tupeli
Lenita ja Ville Kottari ovat aloittaneet Evijärven Haapikylässä kotijäätelön tekemisen omasta tilamaidosta.Tilatöissä puuhailevat mukana myös lapset Johannes (vas.) ja Signe. Kotijäätelön tekemisen etuna on, että jäätelöä voi herkutella vaikka pellolla lehmien kanssa. Kuva: Noora Tupeli
MIKÄPÄ muukaan voi tehdä kesästä täydellisen kuin erityisen hyvä, maukas ja ennen kaikkea suurella sydämellä tuotettu kotijäätelö. Sellaista onkin voinut nautiskella Evijärvellä, kun haapikyläläiset maitotilalliset Lenita ja Ville Kottari aloittivat tänä kesänä Muun kotijäätelön tuottamisen ja myynnin. 

MIKÄPÄ muukaan voi tehdä kesästä täydellisen kuin erityisen hyvä, maukas ja ennen kaikkea suurella sydämellä tuotettu kotijäätelö. Sellaista onkin voinut nautiskella Evijärvellä, kun haapikyläläiset maitotilalliset Lenita ja Ville Kottari aloittivat tänä kesänä Muun kotijäätelön tuottamisen ja myynnin. 

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.