Landemian muuttokyselyllä kartoitetaan tärkeää tietoa elinvoimasta

tulo-ja_lahtomuuttokysely_somekuva
OLETKO saanut postilaatikkoosi kirjeen muuttokyselystä? Landemia-hankkeen muuttokyselyllä kartoitetaan Landemia-hankkeen pilottikuntiin Evijärvelle, Ilmajoelle, Isojoelle, Karijoelle ja Soiniin muuttaneiden tai sieltä pois muuttaneiden muuttopäätöksiin, muuttohalukkuuteen ja asuinseudun valintaan liittyviä tekijöitä.

Kysely on osa Eteläpohjalaiset Kylät ry:n (EPK) ja Luonnonvarakeskuksen (Luke) toteuttamaa Landemia-hanketta, jonka tavoitteena on edistää muuttoa Etelä-Pohjanmaalle ja lisätä Etelä- Pohjanmaan elinvoimaisuutta. Hanke saa rahoituksensa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta EU:n maaseuturahastosta. Kyselyn toteutuksesta vastaa Luke.

Kyselyyn on poimittu 741 henkilöä, jotka ovat vuosien 2017–2021 välillä muuttaneet Etelä-Pohjanmaan ulkopuolelle Evijärven, Ilmajoen, Isojoen, Karijoen tai Soinin kunnasta, sekä 439 henkilöä, jotka ovat vuosien 2017–2021 välillä muuttaneet kyseisiin kuntiin Etelä-Pohjanmaan ulkopuolelta. Osoitelähteenä on Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmä.

Pyydämme kyselyyn osallistumiskutsun saaneita vastaamaan kyselyyn, sillä jokainen vastaus on tärkeä. Asuinseutusi asiantuntijana voit kyselyyn vastaamalla edistää alueesi elinvoimaisuutta, toteaa hankkeen vetäjä Tarja Vuorinen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.