Kesäasukasilta tarjoaa kohtaamisia, infoa ja musiikkia

lakisareena_paarakennus
KRAATTERIJÄRVEN kesäasukkaat kokoontuvat perjantaina 17. kesäkuuta kello 17 Lakis Areenalla.

Ohjelmassa on kunnanjohtajien terveiset, jotka kertoo Vimpelin nokkamies Sam Leijonanmieli, Järviseudun Sanomien tervehdyksen tilaisuuteen tuo päätoimittaja Hannu Takala ja alueen liikunta- ja kulttuuripalveluista kertoo vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela. Hannu Särkinen esittelee Lakis Areenan sekä kertoo Lakaniemi-Pokela-Pyhälähti-kyläseuran toiminnasta.  

–Järviseudun kuntien kesäasukkaille tapahtuma on mahdollisuus päästä tutustumaan Lakis Areenaan, tapaamaan kuntien ja lehden väkeä, tutustumaan toisiinsa sekä nauttimaan musiikista, toteaa Järviseudun Sanomien markkinointipäällikkö Ari Ahvenlampi

Tilaisuuden aluksi tarjotaan kaikille Kraatterijärven kesäasukasrekisteriin liittyneille ilmainen kahvi sekä iltapala.  

Tilaisuuden jälkeen kesäasukkaita viihdyttää Maritza kello 18.30 ja Bat & Ryyd kello 20. Tanssit ovat kaikille avoimet ja maksuttomat.  

Tilaisuuden järjestävät Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat, Järviseudun Sanomat sekä Lakis Areena. 

JÄRVISEUDUN SANOMAT kerää alueen kesäasukkaiden yhteystietoja kesäasukasrekisteriin, jota käytetään kesäkauden tapahtumista tiedotukseen sekä kuntien tiedotuskanavana kesäasukkaiden suuntaan. Kesäasukasyhteisö löytyy Järviseudun Sanomien verkkosivulta, missä voit myös liittyä kesäasukasrekisteriin, ja kesäasukasryhmä facebookista nimellä Kraatterijärven Kesäasukkaat.  

–Liittymällä rekisteriin saa sähköpostiinsa ajankohtaisia uutisia sekä hyödyllistä tietoa liittyen kuntien palveluihin sekä alueen tapahtumiin. Rekisteriin liittyneille on tulossa myös arvontoja. 

Kesäasukasrekisteriin voi liittyä myös paikan päällä Lakis Areenalla, käymällä Järviseudun Sanomien toimituksessa tai myöhemmin kesällä kesätapahtumissa, joissa Järviseudun Sanomat on mukana. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.