Vedolle voitto ja tappio – Mikko Kanala oli tyytyväinen päästyään jälleen ulkopeliin

Paluun joukkueen pelipaitaan tehnyt Mikko Kanala on ollut yksi Vedon onnistujista niin sisä- kuin ulkopelissä.
Paluun joukkueen pelipaitaan tehnyt Mikko Kanala on ollut yksi Vedon onnistujista niin sisä- kuin ulkopelissä.
VIMPELIN VEDON Superpesis-miehistö nappasi maukkaan voiton sunnuntaina 12. kesäkuuta kotikentällään Kouvolaa vastaan käydyssä kärkitaistelussa. Täysi pistepotti jäi sinivalkoisten taskuun numeroin 2–0 (4–1, 2–0). Perjantainen pelireissu Pattijoelle tuotti sen sijaan vetolaisille kauden ensimmäisen tappion supervuoroparin jälkeen lukemin 1–2s (4–3, 2–7, 4–0).

VIMPELIN VEDON Superpesis-miehistö nappasi maukkaan voiton sunnuntaina 12. kesäkuuta kotikentällään Kouvolaa vastaan käydyssä kärkitaistelussa. Täysi pistepotti jäi sinivalkoisten taskuun numeroin 2–0 (4–1, 2–0). Perjantainen pelireissu Pattijoelle tuotti sen sijaan vetolaisille kauden ensimmäisen tappion supervuoroparin jälkeen lukemin 1–2s (4–3, 2–7, 4–0).

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.