Vedon juniorisponsorointi sinetöitiin allekirjoituksin – sponsorointi on yrittäjille sydämen asia

Vedon juniorisponsorisopimuksen allekirjoittaneita yhteispotretissa Saarikentän olohuoneessa ennen Veto-Kankaanpää -ottelua.
Vedon juniorisponsorisopimuksen allekirjoittaneita yhteispotretissa Saarikentän olohuoneessa ennen Veto-Kankaanpää -ottelua.
Vedon juniorisponsorisopimuksen allekirjoittaneita yhteispotretissa Saarikentän olohuoneessa ennen Veto-Kankaanpää -ottelua.
Vedon juniorisponsorisopimuksen allekirjoittaneita yhteispotretissa Saarikentän olohuoneessa ennen Veto-Kankaanpää -ottelua.
VIMPELIN Vedon junioripesäpalloilun tukeminen on edelleen yrittäjien sydämen asia. Tälle kaudelle sponsorisopimuksen allekirjoitti 23 yritystä.

Toimintaa ovat tukemassa Atria, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eurosteri, Järviseudun Peruna, Järviseutu, K-Market Veto, Lions Club Vimpeli, Maatalousyhtymä Veljekset Herrala, Nelimarkan Leipomo, Oma Säästöpankki, Rahtirollo, Rauta Pyhälahti, Ruukki, Seinäjoen Rengaskeskus, Tekova, Tikli, Vimpelin apteekki, Vimpelin Listapalvelu, Vimpelin Osuuspankki, Vimpelin Teollisuusmaalaus, Vimpelin Vapari, Vimpelin Voima ja Voima-Asennus.

Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi kiitti perjantaisessa allekirjoitustilaisuudessa mukana olevia yrittäjiä ja piti seuran junnupesistilannetta kaikin puolin hyvänä. Tilanne tulee entisestään kohenemaan, kun toimintaa lähtee luotsaamaan kesäkuussa Vedolle palkattava junioripäällikkö.

–Palkkaukseen saamme tukea opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Projekti on tässä vaiheessa kaksivuotinen, Lakaniemi kertoi.

Juniorijaoston puheenjohtaja Mikko Kivinen kertoi Vedon pelaajapolun pituudesta ja sen tarjoamista eri mahdollisuuksista.

–Polku lähtee pirpanoista ja etenee mahdollisesti aina Superpesikseen saakka. Merkittävä yhteistyökumppani junioripolun yläpäässä on lukion palloilulinja. Tänään kentällä nähtävästä kokoonpanosta kaikki pelaajat yhtä lukuun ottamatta ovat Vedon juniorimyllyn läpi käyneitä.

Lakaniemi ja Kivinen korostivat yhteistyön merkitystä myös lähikuntien eli Alajärven, Halsuan ja Vetelin kanssa. B-pojat lyövät palloa tänäkin kesänä Veteli Pesiksen väreissä, ja naiset sekä C-tytöt edustavat Alajärven Ankkureita.

Vedon toiminnassa on mukana 11 juniorijoukkuetta ja lähes 250 lisenssipelaajaa. Toimintaa pyörittää noin 30 valmentajaa, jotka ovat suorittaneet Pesäpalloliiton eri tasoisia koulutustutkintoja.

Eija Koskela

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.