Lukijan mielipideartikkeli:

”Helvetinkone” Inankylän lähettyvillä

OLEN jo jonkin aikaa mökillä käydessäni Kaskentien varrella Evijärven Inankylän lähettyvillä ihmetellyt, mikä ”helvetinkone” lähes säännöllisesti rikkoo järvimaiseman luonnon rauhaa ja äänimaailmaa jatkuvalla mökällään.

Tämä tapahtui viimeksi kauniina kesäisenä keskiviikkoiltana 25.5. Mökä jatkui pitkälle aamuyöhön saakka. Onko kenelläkään tietoa, mikä tämän öisen äänisaasteen aiheuttaa tai mistä se tulee? Kuulostaa kuin jossain olisi ”levy jäänyt päälle”. Alkaa yleensä iltaisin. Aika kaukaa tuntuu kuitenkin tulevan.

Nimim. Luonnon äänet kunniaan

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.