Alajärven 4H:n kesä täynnä toimintaa

Mari Kaunisto ja Marjo Yli-Mannila odottavat innolla tapahtumarikasta 4H-kesää.
Mari Kaunisto ja Marjo Yli-Mannila odottavat innolla tapahtumarikasta 4H-kesää.
Alajärven 4H-yhdistys oli mukana viime lauantain Asumista ja hyvinvointia-messuilla. 4H:n osastolla oli kesäistä askartelua ja arvontaa sekä esiteltiin LuontoOn-reppuja ja tulevan kesän toimintaa. Alajärven 4H:n kesä täyttyy iloisista ilmeistä, kivasta tekemisestä ja mukavasta yhdessä olosta.

Yhdistys järjestää kolme päiväleiriä Alajärvellä ja yhden Lehtimäellä. Lehtimäen leiri, viikolla 23, on kepparileiri, jossa pääosassa ovat keppihevoset. Alajärvellä 4H-kellarilla järjestetään viikolla 23 Liikuntaleiri, viikolla 24 LuontoOn-leiri sekä elokuun alussa, ennen koulujen alkua, viikolla 31 TOP-leiri. Liikuntaleirillä on monipuolista, kaikille sopivaa liikuntaa sekä pelejä ja leikkejä. LuontoOn-leirillä tutustutaan luonnonihmeisiin ja retkeillään lähiluonnossa. TOP-leirillä on monipuolista tekemistä; muun muassa kädentaitoja, askartelua, kokkailua ja liikuntaa. Kaikilla leireillä myös ulkoillaan, leikitään yhteisleikkejä ja askarrellaan. Leirit kestävät maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.00. Kesäkuussa järjestettäville leireille viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 31.5. ja elokuun leirille maanantaina 25.7. 4H-kellarilla järjestetään myös kesän aikana LuontoOn-kerho, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.30-17.00. Tarkemmat tiedot leireistä ja kerhosta sekä ilmoittautuminen löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.alajarvi.4h.fi.

Alajärven 4H-yhdistyksen kesätoimintaa pyörittävät keväällä toiminnanjohtajana aloittanut Mari Kaunisto sekä toiminnanohjaajat Marjo Yli-Mannila ja Liu Eteläaho yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Yhdistys palkkaa tulevana kesänä useita kesätyöntekijöitä leiri- ja kerho-ohjaajiksi. Moni nuori työllistää itse itsensä myös 4H-yrittäjinä. Alajärvellä ja Lehtimäellä toimii yli 10 nuorta 4H-yrittäjää. 4H-yrittäjien esittelyt ja heidän tarjoamat palvelut löytyvät Alajärven 4H:n kotisivuilta.

Alajärven 4H-yhdistys osallistuu Alajärven kirjaston Runo-piknik-tapahtumaan 11.6. ja Rokulipäiville 1.-2.7., joissa molemmissa tapahtumissa on nuorten pitämä 4H-kioski. 4H järjestää Rokulipäivillä myös lapsille ja perheille sopivaa toimintaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.