37 hakijaa hyvinvointialueen johtovirkoihin

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella oli 10.–24.5.2022 sisäisessä haussa avoinna kolme professiojohtajan ja viisi toimialuejohtajan virkaa. Haku oli avoinna hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstölle. Virkoihin saatiin yhteensä 37 hakemusta.

Lääketieteen professiojohtajaksi, johtajaylilääkärin virkaan hakivat Kirsi Juvila, LT, Seinäjoki Kirsti Kähärä, LT, Kauhajoki, Arja Lassila, erikoislääkäri, Seinäjoki, Tiina Perä, erikoisl., Seinäjoki, Pauliina Pippola, erikoisl., Seinäjoki ja Minna Timonen, erikoislääkäri, Seinäjoki.

Sosiaalityön professiojohtajaksi eli sosiaalijohtajan virkaa hakivat Eija Ala-Toppari-Peltola, YTM, KTM, Kauhava, Satu Mäki-Fossi, YTM, Lapua, Jutta Paavola, YTL, Alavus, Tanja Penninkangas, YTM, Alajärvi sekä Päivi Saukko, YTM, Kuortane.

Hoitotieteen professiojohtajan eli johtajaylihoitajan virkaa tavoittelevat Johanna Heino, TtM, Kauhava, Niina Herttuala, TtM, Seinäjoki, Marjo Kankaanpää, TtM, Kurikka, Carita Liljamo, HTM, Lapua, Aila Mäki-Rajala, HTM, Ilmajoki, Kaija-Riitta Suonsyrjä, TtM, Kokkola ja Heli Tunturi-Kemppainen, TtM, Seinäjoki.

Toimialuejohtajan virkaa, (hallinto-ja strategiapalvelut) hakivat Anu Helin, HTM, Kauhajoki, Kaija Metsänranta, HTM, Seinäjoki, Tommi Niemi, OTM, YTM, Seinäjoki, Regina Ollila, OTK (vastaa maisterin pätevyyttä), Ilmajoki, Tanja Penninkangas, YTM, Alajärvi, Eija Rintala, HTM, Tuusula ja Arvi Snäll, KTM, Seinäjoki.

Terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden toimialuejohtajan virkaa hakivat Arja Lassila, erikoisl., Seinäjoki, Liisa Länsipuro, erikoisl., Lempäälä, Petri Oivanen, erikoisl., Seinäjoki, Tiina Perä, erikoisl., Seinäjoki, Pauliina Pippola, erikoisl., Seinäjoki ja Minna Timonen, erikoisl., Seinäjoki.

Perhe- ja sosiaalipalveluiden toimialajohtajaksi pyrkivät Eija Ala-Toppari-Peltola, YTM, KTM, Kauhava, Tytti Luoto, YTM, Ilmajoki, Satu Mäki-Fossi, YTM, Lapua, Jutta Paavola, YTL, Alavus, Janne Pajaniemi, YTM, Seinäjoki, Päivi Saukko, YTM, Kuortane, Tarja Toivonen, YTM, HTM, Kurikka ja Sirpa Tuomela-Jaskari, YTM, Seinäjoki.

Ikäihmisten palveluiden toimialuejohtajan virkaa hakeneet ovat Terhi Haapala, HTM, Lapua, Tapani Ikola, HTM, Lapua, Johanna Koivuniemi, TtM, Kauhajoki, Mervi Latomäki, TtM, Kauhajoki, Tarja Palomäki, YTM, Kurikka, Pauliina Pippola ja erikoisl., Seinäjoki.

Pelastusjohtajan virkaa hakivat Harri Setälä, ins. (ylempi AMK), Kauhava sekä Joona Övermark, ins. (ylempi AMK), Seinäjoki.

– On hienoa, että saimme virkahakuihin näin runsaan määrän päteviä ja osaavia hakijoita eri puolilta hyvinvointialuetta, aluevaltuuston puheenjohtaja Paula Risikko kiittää.

Kaikki hakemuksensa jättäneet haastatellaan. Valintatyöryhmään kuuluvat aluevaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajistot sekä vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen. Valintatyöryhmä tekee esityksen virkoihin valittavista henkilöistä aluehallituksen 13.6. kokoukseen. Päätökset valinnoista tekee aluevaltuusto kokouksessaan 20.6.

Valitut henkilöt aloittavat viroissaan viimeistään 1.1.2023. Hyvinvointialueen sujuvan valmistelun varmistamiseksi virkoihin valitut voidaan ottaa tehtäviinsä osa-aikaiseen ja määräaikaiseen virkasuhteeseen jo hyvinvointialueen valmistelun ajaksi 1.8.–31.12.2022.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA