Evijärven markkinat heinäkuun toisena lauantaina

Tämä vanha ilmakuva Evijärven markkinoilta löytyi Evijärven kunnan arkistosta.
Tämä vanha ilmakuva Evijärven markkinoilta löytyi Evijärven kunnan arkistosta.
Evijärven markkinat päästään jälleen järjestämään parin vuoden tauon jälkeen. Monien päällekkäisyyksien vuoksi päätettiin markkinat siirtää heinäkuun ensimmäiseltä lauantailta viikolla eteenpäin eli lauantaille 9.7.
Kymmenisen vuotta sitten kylät pistivät pystyyn lähiruokateltan Evijärven markkinoilla. Ehkä tänä vuonna uudelleen?
Kymmenisen vuotta sitten kylät pistivät pystyyn lähiruokateltan Evijärven markkinoilla. Ehkä tänä vuonna uudelleen?

Kesäasukkaiden ilta pidetään heti heinäkuun alkajaisiksi ja Evijärven Urheilijat ry:n 100-vuotisjuhla on 3.7.  

Markkinat päättävät vivahteikkaan Evijärvi-viikon, johon luvassa niin liikunnallista kuin kulttuuripainotteistakin ohjelmaa.

Myös markkinoille on luvassa viihdyttävää ohjelmaa ja torimyyjiä odotetaan läheltä ja kaukaa. Paikallisilta tuottajilta ja valmistajilta toivotaan lähiruokaa ja kädentaitoja. Luvassa on jälleen myös LC Evijärven latoarvonta.

Mainos

EVIJÄRVELÄISET kylät, yhdistykset ja yritykset kokoontuvat keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä ja muusta yhteistyöstä tiistaina 7. kesäkuuta iltakuudelta kunnantalolle teemalla Meidän yhteinen Evijärvi. Edustajia toivotaan joka yhdistyksestä ja kulmakunnalta.

Illassa ovat mukana myös Aisapari, Suomen Kylät ry:n Vetovoimainen ja vastaanottava kylä -hanke ja maallemuuttoa edistävä Landemia. Ilta aluksi nautitaan ukrainalaisen kahvipöydän antimista.

Yksi yhteistempaus on jo kesäkuussa 4H:n ja yrittäjäyhdistyksen metalliromun keräys 1.-24.6. Keräyslava on Pihatyö Perkkalaisen tontilla teollisuusalueella hyötykäyttöaseman lähistöllä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.