Pumptrack-radan tarjous hyväksyttiin

VIMPELIN tekninen lautakunta hyväksyi kokouksessaan 11. toukokuuta saamansa tarjouksen Pumptrack-radasta.

Vimpelin kunta toteuttaa Pumptrack-lähiliikuntapaikan osoitteeseen Patruunantie 7. Hankkeelle on varattu 120 000 euron määräraha vuoden 2022 investointiosassa 70 000 euron avustusehdolla. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt hankkeeseen 69 958,00 euron avustuksen. Trail It Oy:n on tarjouspyynnön mukaan määrä luovuttaa alue valmiina 30.6.2022 mennessä. 

Tekninen lautakunta päätti valtuuttaa teknisen toimen kilpailuttamaan Aapiskujan koulun korjaussuunnitelman ja kustannusarvion teon kuntotutkimuksen perusteella asiantuntijayrityksiltä äänin 4-3. Perussuomalaiset esittivät korjaussuunnitelman laatimista valtuustoaloitteessaan käytettäväksi myöhemmän päätöksenteon tueksi. Aapiskujan kellarin pukutiloja tarvitaan aloitteen mukaan tulevan tekojääradan tarpeisiin. 

Kirkonkylän kyläyhdistyksen vetämälle tekojääratahankkeelle on myönnetty 227 100 euron avustus tekojään rakentamiseen. Hankkeen kokonaisrahoitus on 378 500 euroa. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.