Kevään 2022 ylioppilaat Järviseudulla

yo_1
Keväällä 2022 valmistuu noin 24 700 uutta ylioppilasta. Ylioppilaita valmistuu vielä lisää, kun kokelaat saavat puuttuvat opintonsa suoritettua.

Kevään 2022 ylioppilaat      

Alajärven lukio

Anttila Tuomas, Borisov Anisja, Etula Jani, Haanpää Onni, Hautanen Matilda, Herrala Katriina, Hietala Eveliina, Hietamäki Riia, Huhtala Olli, Hänninen Venla, Isoniemi Maria, Joensuu Elmeri, Joensuu Sylvia, Juudin Sanni, Järvinen Julia, Kaarlela Samu, Kallin Karita, Keski-Mäenpää Enni, Kivimäki Anna-Kaisa, Kivimäki Annika, Kivipelto Ada, Korkea-aho Aino, Koskela Aada, Kuoppa-aho Josefiina, Latvala Milja, Lehtelä Heikki, Leppälä Anna, Levijoki Vili, Mattila Nella, Maunuksela Antton, Miettinen Aapo, Mikkola Juhana, Nieminen Kukka-Maaria, Ojanperä Aino, Pakka Jesse, Parkkonen Ville-Matias, Peltokangas Miika, Penttilä Konsta, Pesu Olivia, Purosaari Jenna, Puumala Netta, Pyhältö Milja, Rabirokh Alexandra, Rajala Emma, Ranta Augustina, Ranta Iiro, Rantakangas Anni, Rantakangas Tiitus, Saari Josefiina, Salmenautio Riku, Sillanpää Saara, de Silva Isabel, Sippola Tuomas, Suomala Mirko, Takala Milla, Tuneström Anette, Turja Ella-Mari, Turja Julius, Turunen Suvi, Uusitupa Anttoni, Viitasaari Johanna, Välilehto Verna                                                                     

Evijärven lukio

Alatalo Jussi, Alatalo Sanni-Mari, Hyvönen Oskari, Kontiainen Nella, Kontiainen Nicolas, Korpi Lotta, Koskimäki Oskari, Kupila Elina, Myllymäki Loviisa, Mäkinen Johannes, Mäkinen Mirjami, Niemi Meeri, Norjamäki Ulla-Mari, Paalanen Ronja, Paasonen Iiro, Pesonen Sara, Ritala Pinja, Salmi Vilma, Sironen Jani, Sironen Saku, Strömsund Mari, Takamaa Iris, Teppo Julius, Tikkakoski Iiro, Tyynismaa Petteri, Vesala Veera, Äyrä Fanny, Äyrä Saku

Härmän lukio

Ek Nanna, Haapala Vilma, Haukkala Ville, Hede Alina, Heikkilä Vilma, Hopiavuori Jami, Huhtamäki Paulus, Jokinen Ester, Kauppi Camilla, Ketola Mika, Korkiatupa Vilma, Lahti Emmi, Luoma Kasper, Mäkelä Ronja, Niemi Janette, Paalanen Iida, Rantala Eevertti, Rantanen Tommi, Risikko Veera, Saarijärvi Taru, Suutarinen Santtu, Viljakainen Nico, Ylihärsilä Ville

Kauhavan lukio

Anttila Senni-Sofia, Hakomäki Milla, Hauhtonen Otto, Haukkala Elli, Heino Iris, Hietakangas Aada, Hietala Konsta, Härkönen Tilda, Ikola Aliina, Kankaanpää Kimi, Kankaanpää Sofia, Karjanlahti Miro, Kinnari Sini, Kiviaho Maiju, Kivilahti Elina, Korpimäki Rasmus, Kottari Sakari, Kunnari Veera, Laakso Panu, Lassila Laura, Lehtikangas Elina, Lepistö Einari, Lindgrén Kaapo, Linna Suvi, Luomala Aleksi, Mattila Katariina, Nykänen Ada, Ojala Tera, Paussu Vilma, Pykäri Rasmus, Riihonen Miina, Rintamäki Vilma, Salmela Iida, Sankelo Sampo, Sippola Akseli, Takamaa Jere, Tietäväinen Lauri, Tobiasson Rasmus, Toija Sanna, Vesterbacka Milla, Vähälummukka Teemu, Ylimäki Ella, Ylipelkonen Samuli

Kaustisen musiikkilukio

Harju Salla, Lappajärvi, Kivipelto Onni, Alajärvi, Kokko Aada, Evijärvi, Eveliina Turja, Lapua, Yli-Sissala Eero, Alajärvi

Kuortaneen lukio

Aho Senja, Alajärvi

Lappajärven Geolukio

Ala-aho, Väinö, Alalantela Erika, Etelämäki Kia, Hakala Juhani, Hernesniemi Tomi, Jokitalo Veera, Kangastie Olivia, Kujala Emilia, Mäki Tanja, Puntola Petra, Rannisto Saana, Rantakangas Essi, Rantakangas Reino, Savola Aleksi, Savola Sanni Marika, Särkijärvi Kristiina, Tenhunen Jaakko, Turpeinen Viljami, Valkosalo Antti, Viinamäki Salla

Vimpelin lukio

Ahonen Erika, Anttila Helmi, Hautala Susanne, Herrala Konsta, Hurmerinta Esteri, Isoranta Minttu, Jaatinen Pihla, Kangasaho Lotta, Karjalainen Venla, Kuusela Lari, Laitila Sofia, Lakaniemi Mirka, Manninen Milja (kaksoistutkinto), Mäenpää Juho-Joel, Poikelin Veera, Pulkkinen Sara, Riihimäki Emma, Salmela Fanny, Vihriälä Lauri

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.