Pelkonen valittiin Alajärven Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi

Markku Pelkonen on Alajärven Osuuspankin uusi toimitusjohtaja.
Markku Pelkonen on Alajärven Osuuspankin uusi toimitusjohtaja.
Markku Pelkonen on Alajärven Osuuspankin uusi toimitusjohtaja.
Markku Pelkonen on Alajärven Osuuspankin uusi toimitusjohtaja.
Alajärven Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi 11.5. pitämässään kokouksessa hallituksen esityksen mukaisesti pankin uudeksi toimitusjohtajaksi tradenomi (ylempi AMK), EMBA Markku Pelkosen.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme uudeksi toimitusjohtajaksi pankin ja sen asiakkaat hyvin tuntevan Markku Pelkosen.  Hän on toiminut OP Alajärven pankinjohtajana vuodesta 2016 alkaen. Tällä hetkellä hän toimii myös toimitusjohtajan varamiehenä ja oman toimen ohella OP Koti Järviseutu-Suomenselän toimitusjohtajana. Pelkonen erottui hakijoiden joukosta selkeänä valintana, kertoo valintaprosessiin osallistunut OP Alajärven hallituksen puheenjohtaja Jarmo Nurmela.

Markku Pelkonen aloittaa OP Alajärven toimitusjohtajana 1.9.2022.

Mainos

–Alajärven Osuuspankissa on tehty pitkäjänteisesti töitä Järviseudun kehittämiseksi ja asiakkaidenauttamiseksi. Tunnen Alajärven Osuuspankin, sen henkilöstön ja hallinnon sekä Alajärvellä ja kauempanakin asuvat asiakkaamme. Uskon vahvasti, että OP:n arvojen mukaisesti voimme menestyä yhdessä. Olen juuri suorittanut Executive MBA -tutkinnon Jyväskylän yliopistossa ja siitä on varmasti hyötyä tulevassa toimitusjohtajan tehtävässä, Markku Pelkonen kertoo. –Odotan innolla uusia haasteita ja kohtaamisia asiakkaiden parissa.

OP Alajärven nykyinen toimitusjohtaja Jari Leivo on tehnyt yli 30-vuotisen uran OP Ryhmässä. Hän siirtyy toiveensa mukaisesti tekemään projektiluonteisia tehtäviä vuoden vaihteeseen asti, kunnes siirtyy eläkkeelle.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.