Evijärven yleisurheilukesä käynnistyy

Arkistokuva vuoden 2019 Erkin koitoksesta.
Arkistokuva vuoden 2019 Erkin koitoksesta.
Arkistokuva vuoden 2019 Erkin koitoksesta.
Arkistokuva vuoden 2019 Erkin koitoksesta.
Evijärven kirkonkylän pururadalla järjestetään toukokuussa kahdet maastojuoksukilpailut, ja yleisurheilukoulu ja -harjoitukset alkavat viikolla 22.

EVIJÄRVEN kirkonkylän pururadalla järjestetään toukokuussa kahdet maastojuoksukilpailut.

Ensimmäiset ovat keskiviikkona 18. toukokuuta. Niissä matkan saa valita itse, ja sarja määräytyy iän mukaan. Vaihtoehtoina on 400 metriä, 800 metriä, 1,4 kilometriä tai 2,2 kilometriä.

Toiset pidetään keskiviikkona 25. toukokuuta. Kolmevuotiaat juoksevat 100 metriä, viisivuotiaat 200 metriä, seitsemänvuotiaat 400 metriä, yhdeksänvuotiaat 800 metriä, 11-vuotiaat 1,4 kilometriä ja 13- sekä 15-vuotiaat 2,2 kilometriä. Miesten ja naisten matka on 4,4 kilometriä.

Kaikki palkitaan molemmissa kilpailuissa.

–Jälkimmäiset kisat liittyvät valtakunnalliseen yleisurheiluviikkoon, ja palkinnot ovat persoonallisesti puiset, kertoo Heli Saari Evijärven Urheilijoista.

Yleisurheiluviikko 23.–29.5. käynnistää vilkkaan yleisurheilukesän. Tavoitteena on aloittaa ympäri Suomea kesän yleisurheilukoulut, seurakisat ja Kunniakierros-tapahtumat samalla viikolla. Tänä keväänä viikon teemana on luonto ja kestävä kehitys.

Evijärven yleisurheilukesä jatkuu viikolla 22, jolloin alkavat yleisurheilukoulu ja -harjoitukset.

–9–14-vuotiaille on kahdet harkat kesäkuun ajan, ja 6–8-vuotiaille yleisurheilukoulu kerran viikossa kesäkuun ajan, Saari sanoo. –Lisäksi 29. kesäkuuta alkavat perinteiset yleisurheilukisat Erkin koitoksella jatkuen keskiviikkoisin koko heinäkuun.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.