Evijärvi jakoi kylien kehittämisrahaa

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti muun muassa kylien kehittämisrahan jakamisesta. Avustuksia jaettiin yhteensä 11 222,20 euroa.

Evijärvi-seura sai 3 422,20 euroa sähköliittymän hankintaan, Särkikylän kyläseura 1 000 euroa Särkikylän lenkin polun kunnostukseen ja Evijärven taivastelijat 600 euroa kameravalvontaan sekä kupolin kunnostamiseen.

Evipartiolle myönnettiin 1 000 euroa puuladon rakentamiseen Korkeamaan retkeilyalueelle, Osuuskunta Inan yhteisalueelle 1 000 euroa puuvaraston ja vessan rakentamiseen Viskarinlipulle ja Evijärven nuorisoseuralle 1 000 euroa naisten vessan korjaukseen.

MLL Evijärvi sai 400 euroa ystäväperhetoiminnan aloittamista varten ja Evijärven Yrittäjät 400 euroa markkinoiden järjestämiseen.

Evijärven Urheilijoiden satavuotisjuhlan järjestämistä avustettiin 800 eurolla. Yleisurheilujaosto sai 400 euroa Sillankorvajuoksun palkintoihin ja palloilujaosto 800 euroa kotipelien ja turnausten järjestelykuluihin.

Osuuskunta Vasikka-ahon kehitykselle myönnettiin 400 euroa Vasikka-ahon markkinoita ja kotieläintapahtumaa varten.

Aiempien vuosien tapaan toinen hakukierros pidetään syksyllä.

KIRKONKYLÄN koulun liikuntasalin laajennuksen lattiaurakoitsijaksi valittiin Lakeuden lattia oy, joka pyysi edullisimman hinnan, 141 301,9 euroa (alv 0%), Gerfloor Taraflex Elite Combi 42 -nimisestä mattopinnoitelattiasta. Tarjouksen jätti kolme yritystä.

HALLINTOPÄÄLLIKÖN virka muutetaan hallintojohtajan viraksi. Tehtävään aletaan hakea sopivaa henkilöä.

KUNNANVALTUUSTO on 31.5.2021 hyväksynyt, että Evijärven kunnan rahoitusosuus Kraatterijärven geopark -hankkeelle on 7 500 euroa vuodessa sillä edellytyksellä, että muut kunnat lähtevät mukaan niin, että kokonaisrahoitus toteutuu. Sen jälkeen Soini on kuitenkin jäänyt pois hankkeesta, ja nyt kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Evijärven uusi maksuosuus olisi 7 200 euroa vuodessa.

KUNNANHALLITUS esittää kunnanvaltuustolle, että valtuusto pyytää nuorisovaltuustoa nimeämään edustajansa ja varaedustajan läsnäolo- ja puheoikeudella kunnanvaltuuston kokouksiin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.