Perjantai-Pinkaisut alkavat tutusti Saarikentältä

Perjantai-Pinkaisut käynnistyvät Saarikentältä 6. toukokuuta.
Perjantai-Pinkaisut käynnistyvät Saarikentältä 6. toukokuuta.

Kesän aikana juostaan totutusti kuusi Pinkaisua ja ne kaikki pidetään ennen juhannusta. Sarjoja löytyy T/P 2–15-vuotiaille, iän mukaan matkat ovat 40 metristä 200 metriin. Kaikki pinkaisijat palkitaan sponsoreiden toimesta, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla. Kesän aikana vähintään neljä kertaa pinkaisseet palkitaan vielä erikseen joulun palkitsemistilaisuudessa.

Pinkaisut pidetään tänä kesänä seuraavasti: Saarikenttä 6. toukokuuta, Lakaniemi 13. toukokuuta, Rantakylä 20. toukokuuta, Sääksjärvi keskiviikkona 25. toukokuuta, Koskela 3. kesäkuuta ja Vatpakka 10. kesäkuuta.

Lisätietoa tapahtumista löydät osoitteesta: www.vimpeli.fi/liikuntapalvelut/perjantai-pinkaisut-2022

AT

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.