Leino valittiin Kortesjärven kappalaiseksi

Teemu Leino aloittaa Kortesjärven kappalaisena. Kuva: Kauhavan seurakunta
Teemu Leino aloittaa Kortesjärven kappalaisena. Kuva: Kauhavan seurakunta
Kortesjärven kappalaiseksi valittiin kappelineuvoston yksimielisellä päätöksellä Kurikan seurakuntapastori Teemu Leino.

Kortesjärven kappalaisen virkaa täytettiin tällä kertaa pitkän kaavan mukaan. Virkaan haki kahdella kierroksella neljä kandidaattia. He olivat Petri Kasari, Eero Kuikanmäki, Teemu Leino ja Zacharias Onditi. Tuomiokkapitulin valmistelun pohjalta kaikki hakijat olivat Kortesjärven kappelineuvoston haastattelussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.