Ilmaisia kiertoajeluita kauhavalaisille toukokuussa

KAUHAVALLA toteutetaan toukokuussa neljän pitäjän kiertoajelu. Sen takana on Torstai-klubin vetäjä Eeva Haapsaari. Hän kertoo, että tavoitteena on kaupunkilaisten välisen yhteisöllisyyden lisääminen.

–Aloin selvitellä asiaa ja vapaaehtoisia tällaisen tapahtuman järjestämiseksi alkoi löytyä. Kaikki, joita olen lähestynyt, ovat lähteneet mukaan heti. Yhteishenkeä on löytynyt aivan valtavasti, hän iloitsee.

Linja-automatkoja järjestetään neljä kappaletta, yksi kustakin kaupunginosasta. Ne toteutetaan viikon välein.

Kullekin kyydille hyppää mukaan alueen oma kaupunginvaltuutettu. Opastukset hoitavat Aira ja Jyrki Lahti Kauhavan oppaat ry:stä.

Jokaiseen kiertoajeluun sisältyy kahvitauko pullatarjoilulla. Kiertoajelut toteutetaan vapaaehtoisvoimin, ja ne ovat tarjoiluineen kaikkineen osallistujille ilmaisia.

–Pullakahvit ovat tärkeä asia. Olin sitä mieltä, että kyllä me pullakahvit järjestään joka kiertoajelulle, ja niinhän nekin järjestyivät. Haluankin kiittää kaikkia tähän asiaan myötävaikuttaneita: kauhavalaisille munkit tulee Laila Karjanlahdelta, ja kristallipullat kortesjärveläisille leipoo 85-vuotias Pirkko Saarijärvi. Alahärmäläisille pullat tarjoaa kotikylän Eila Korpimäki os. Nukala ja ylihärmäläisille vuoden nainen Kaija Luoma.

ENSIMMÄINEN linja-auto lähtee matkaan Kortesjärven S-marketin pihasta vappuna, sunnuntaina 1. toukokuuta kello 10. Kahvipaikkana toimii Road Housen Bistro, jota esittelee Veli-Matti Lillbacka. Mukana on kaupunginvaltuutettu Tuula Mäki-Fränti.

Kauhavalaisten vuoro on lauantaina 7.5. Lähtö on torilta kello 10, ja kahvipaikkana on Kortesjärven nuorisoseura. Mukana on valtuutettu Kari Janhunen.

Alahärmän Road Housen pihasta lähdetään matkaan lauantaina 14.5. kello 10. Kahvipaikkana on LSK Business Park, jota esittelee Mika Marjamäki. Mukaan lähtee myös valtuutettu Harri Ojanperä.

Viimeisenä ovat ylihärmäläiset, joiden bussi starttaa torilta lauantaina 21.5. kello 10. Kahvipaikkana on Kortesjärven nuorisoseura, ja mukana on valtuutettu Matias Peltonen.

–Matkat kestävät kolmisen tuntia, Haapsaari arvelee.

Koska paikkoja on bussissa rajoitettu määrä, kiertoajeluille ilmoittaudutaan ennakkoon edeltävällä viikolla. Kortesjärveläiset ilmoittautuvat Sylvi Hautamäelle, kauhavalaiset Eila Korpimäelle, alahärmäläiset Pirjo Mäkyselle ja ylihärmäläiset Tapio Tähkäselle.

KAUPUNGIN viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula kiittelee, että Haapsaaren järjestämä kiertoajelutapahtuma on upea esimerkki siitä, miten hienoa yhteisöllisyyttä Kauhavalla on.

–Eeva lähestyi kaupunkia tapahtuman markkinointi mielessään ja lupasimme oitis tähän vetoapua. Tämähän on Paras paikka -kampanjaa parhaimmillaan. Eevalle iso kiitos tapahtuman ideoinnista ja organisoinnista ja tietysti etukäteen jo kaikille tapahtuman tekijöille.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.