Lähde juoksemaan Sääksjärven ympäri

SÄÄKSJÄRVEN ympärijuoksu järjestetään Vimpelissä sunnuntaina 24. huhtikuuta. Koko perheelle tarkoitettuun tapahtumaan voi osallistua juosten, kävellen tai pyöräillen.

Matkaan lähdetään Sääksjärven nuorisoseurantalon kohdalta kello 13. Ajalliset kävelijät lähtevät jo kello 12.

Kilpasarjoja 11,5 kilometrin matkalla on miesten ja naisten yleisissä sarjoissa, miesten ja naisten 40- ja 50-vuotiaisen sarjoissa, 60-, 65- ja 70-vuotiaissa miehissä sekä 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa. Kilpasarjojen kuusi parasta palkitaan pokaalein.

Mainos

Kuntosarjat järjestetään miehille ja naisille. Lisäksi pyöräilijöille ja kävelijöille on omat miesten ja naisten sarjat.

6–15-vuotiaat tytöt ja pojat puolestaan pääsevät mittaamaan kevätkuntoaan kilometrin pituisessa Kevätkirmaisussa. Kirmaisijat lähtevät matkaan reitille kello 13.05.

Juoksutapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon joko Vimpelin kunnan sivuilla tai paikan päällä nuorisoseurantalolla kello 12.30 saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.