Lähde juoksemaan Sääksjärven ympäri

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SÄÄKSJÄRVEN ympärijuoksu järjestetään Vimpelissä sunnuntaina 24. huhtikuuta. Koko perheelle tarkoitettuun tapahtumaan voi osallistua juosten, kävellen tai pyöräillen.

Matkaan lähdetään Sääksjärven nuorisoseurantalon kohdalta kello 13. Ajalliset kävelijät lähtevät jo kello 12.

Kilpasarjoja 11,5 kilometrin matkalla on miesten ja naisten yleisissä sarjoissa, miesten ja naisten 40- ja 50-vuotiaisen sarjoissa, 60-, 65- ja 70-vuotiaissa miehissä sekä 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa. Kilpasarjojen kuusi parasta palkitaan pokaalein.

Kuntosarjat järjestetään miehille ja naisille. Lisäksi pyöräilijöille ja kävelijöille on omat miesten ja naisten sarjat.

6–15-vuotiaat tytöt ja pojat puolestaan pääsevät mittaamaan kevätkuntoaan kilometrin pituisessa Kevätkirmaisussa. Kirmaisijat lähtevät matkaan reitille kello 13.05.

Juoksutapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon joko Vimpelin kunnan sivuilla tai paikan päällä nuorisoseurantalolla kello 12.30 saakka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.