Luontoa ei saa roskata

JOS roskaamme luontoa, niin eläimet löytävät roskia ja syö ne. Ja sitten eläimet kärsivät, kun heidän mahassaan on muovia. Ja tämä on sanonta, että kun heittää muovin maahan löydät sen merestä. Älkää roskatko luontoa, jos roskaatte emme hyödy mitään. Älkää roskatko!

Muovia on löydetty maailman syvimmästä merestä. Roskat menee vesiin ja meriin. Kalanpääkin on jäänyt muovipullon sisään. Tehkää hyviä asioita luonnolle. Muovia on merissä paljon. Lopeta roskaaminen. Äläkä roskaa enään ikinä.

Jos muovi lopetettaisiin, niin joillakin ei olisi housuja. Tai paitaa. Tai sukkia. Tai pipoa. Tai tuoleja. Ostakaa ennemmin paperillisia tuotteita. Tai pahvillisia tuotteita. Jos talvella heittää muovia niin sen löytää kesällä.

Jaakko Jukkala, 9v, Aapiskujan koulu

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.