Power Cupin odotetaan tuovan Kauhavalle noin 10 000 henkilöä

LENTOPALLOLIITON ja yhteistyökumppaneiden organisoima Power Cup on lentopallon junioritoiminnan vuosittainen tapahtuma, jolla on yli 30 vuoden perinteet. Power Cup kokoaa vuosittain noin 10 000 osallistujaa eri puolilla Suomea järjestettäviin tapahtumiin. Lentopalloilijoita on mukana noin 5 000 henkilöä, lisäksi tulevat joukkueiden taustahenkilöt ja perheet sekä yleisöä. Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään Kauhavan Alahärmässä sijaitsevassa elämysmaailma PowerParkissa 6.–12.6.2022.

Power Cupista on tulossa alueen suurin kesätapahtuma. Sen toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin suuri määrä talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita. Talkoolaisia rekrytoidaan parhaillaan mm. www.powercup.fi -tapahtuman kotisivujen kautta. Tämän lisäksi tapahtuman järjestäjät pitävät avoimen tiedotustilaisuuden urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille sekä yksityishenkilöille PowerParkin Magnum-elokuvateatterissa torstaina 17.3. kello 18 alkaen.

–Power Cup on yhteinen voimannäyte Kauhavan kaupungille, alueen yrityksille, sekä Kauhavan alueen seuroille; Kauhavan Wisalle, Kortesjärven Järvi-Veikoille, Alahärmän Kisalle ja Ylihärmän Junkkareille. Toivottavasti saamme mukaan tarvittavan määrän vapaaehtoisia toteuttamaan kesän hienointa urheilutapahtumaa, toivoo tapahtuman paikallispäällikkö Juha Kärnä Alahärmän Kisasta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.