LSK Business Park Oy ei tavoittele vastaanottokeskusta

Sen jälkeen tilanne on muuttunut siten, että ilmailutoiminta kentällä on lisääntynyt ja sitä harjoittavat sekä siviili- että viranomaistahot. Vastaanottokeskuksen sijoittaminen samalle alueelle turvallisuuskriittisen toiminnan kanssa olisi hyvin ongelmallista, jonka vuoksi sitä ei tavoitella. LSK Business Park Oy on ollut yhteydessä Puolustusministeriöön, ja ilmoittanut että tarvittaessa Kauhavan lentokenttä ja tukikohtafasiliteetit ovat käytettävissä materiaaliavun toimittamiseksi Ukrainaan siten kun niiden käytöstä erikseen sovitaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.