Talvilomalla järjestetään lasten taidepäiväleirejä Alahärmässä, Evijärvellä ja Lappajärvellä

Viime vuonna Särkikylän kylätalolla opeteltiin teatterin ja sirkuksen alkeita Linda Huhtaluhdan ja Maaria Koivula-Talkkarin johdolla. Kuva: Henri Ruuska

TALVILOMAN päiväleirejä järjestetään viikolla 9 monipuolisesti eri puolilla Järvilakeuden kansalaisopiston aluetta. Leirit on suunnattu 7–12-vuotiaille ja opettajina on taide- ja liikunta-alan ammattilaisia.

Lasten taidepäivässä Alahärmän Häjyylyperinteen keskuksessa maanantaina 28. helmikuuta piirretään, leikitään ja ulkoillaan. Opettajana on Leena Rissa. Tiistaina 1. maaliskuuta Häjyylyperinteen keskuksessa järjestetään myös lasten käsityöpäivä, jossa tutustutaan erilaisiin käsityötekniikoihin, leikitään ja ulkoillaan. Opettajana on Henna Mantere. 

Evijärven Särkikylän kylätalolla on tiistaina 1. maaliskuuta lasten sirkuspäivä. Sen aikana tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin ja turvallisiin akrobatiatemppuihin. Opettajana on Linda Huhtaluhta. Lasten kuvataide- ja kädentaitopäivässä keskiviikkona 2. maaliskuuta taidetila Tiirassa puolestaan taiteillaan ja tutustutaan erilaisiin käsityötekniikoihin Leena Rissan ja Henna Mantereen opetuksessa. 

Mainos

Lappajärven leiri on kaksipäiväinen ja se järjestetään nuorisotiloilla ja paini- ja judosalissa torstaina ja perjantaina 3.–4. maaliskuuta. Leirin aiheina ovat mikki ja riimi -työpaja, kädentaidot ja liikunta. Opettajina ovat Simo Nieminen, Henna Mantere ja Eveliina Niemi. 

Leireille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopiston verkkosivujen kautta. 

Leirit toteuttavat yhteistyössä Kauhavan kaupunki, Evijärven ja Lappajärven kunnat, Härmänmaan, Evijärven ja Lappajärven 4H-yhdistykset ja Järvilakeuden kansalaisopisto. Mukana ovat vahvasti myös Järvilakeuden kansalaisopiston hallinnoimat Kuntoloikka-hanke sekä Kankurikisällit-hanke.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.