Anne Niemi ehdolle aluevaaleihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yrittäjä Anne Niemi lähtee ehdokkaaksi Etelä-Pohjanmaan aluevaaleihin. Hän on Kokoomuksen listalla sitoutumattomana ehdokkaana.  

Niemi on kolmannen polven yrittäjä, jolla on vahva kokemus yritystoiminnasta ensin elintarviketeollisuudessa ja sittemmin pääomasijoituksesta metalliteollisuudessa. Lisäksi pari vuotta sitten hän perusti tyttärensä kanssa naisten muotiliikkeen Seinäjoelle.

Niemi on myös pitkän linjan yhteiskuntavaikuttaja. Hän on toiminut mm. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallituksessa sekä Seinäjoen Terveysteknologiakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Y-talon puheenjohtajana.
 

Niemi on ollut aikaisemmin myös Vimpelin kunnanvaltuuston sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja.
 

– Yrittäjyys on tietysti yrittäjyysmaakunnan kivijalka ja kantava voima. Haluan olla vahvistamassa pk-yritysten toimintaedellytyksiä hyvinvointialueilla, Niemi sanoo. 

Hänen mielestään nykyinen sote-uudistus on lähtenyt liikkeelle liian kovalla julkisen sektorin painotuksella.  

– Laadukkaat ja tehokkaat palvelut kansalaisille pystytään tuottamaan vain siten, että pk-yritykset otetaan aidosti mukaan palvelutuotantoon, hän sanoo.

Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jesse Luhtala iloitsee, että Niemi antaa oman panoksensa tulevalle hyvinvointialueelle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.