Lukijan mielipideartikkeli:

Joulusukka-lahjakeräys käynnissä Vimpelissä ja Lappajärvellä

img_20201231_173352.jpg
HALUAISITKO tänä jouluna ilahduttaa sinulle tuntematonta henkilöä tai perhettä, joka on jäämässä vaille joululahjoja? Onko sinun tai perheesi tilanne kenties sellainen? Hyväntekeväisyysyhdistys Moms for Kids ry:n perinteinen Joulusukka-keräys on käynnissä Vimpelissä ja Lappajärvellä.

NIIN siis mikä? Joulusukka on yhdistyksemme järjestämä lahjakeräys, jossa välitetään joululahjoja paikallisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Keräys järjestetään Vimpelissä nyt seitsemännen kerran ja Lappajärvellä toisen kerran. Jaamme lahjoja Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja perhepalveluiden, seurakuntien diakoniatyön sekä Lappajärven kotihoidon kautta. Lisäksi yksittäiset henkilöt ja perheet voivat ilmoittautua itse tai ilmoittaa lähimmäisensä lahjansaajiksi ottamalla suoraan meihin yhteyttä. Käsittelemme lahjansaajien tietoja luottamuksellisesti.

MITEN voin lahjoittaa? Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat lahjoittaa. Keräykseen voi osallistua rahalahjoituksella tai ottamalla yhteyttä Joulusukka-tiimiimme, joka neuvoo sopivan lahjan hankinnassa. Tänä vuonna keräys on sillä tavalla poikkeuksellinen, että toistaiseksi kaikki meille esitetyt lahjatoiveet ovat olleet ruokalahjakortteja. Nöyrä pyyntömme onkin, että muunlaisia lahjoja lahjoitettaisiin vain, jos asiasta on sopinut etukäteen kanssamme. Parhaat ruokalahjakortit ovat sellaisia, joiden osto-oikeuden ulkopuolelle on rajattu alkoholi- ja tupakkatuotteet. Tällaisia lahjakortteja saa ainakin S-ryhmältä, Keskolta ja HalpaHallista. Lahjakortit viedään keräyspisteisiin, joita ovat Vimpelissä K-Market Veto ja Lappajärvellä Verho- ja Mattotalo, Kultainen Kiulukka sekä Vaatepankki sen aukioloaikoina.

Rahalahjoitukset pyydämme tilinumeroon FI41 5522 0220 0592 48 (Moms for Kids ry). Lahjoitussummille ei ole alarajaa, vaan otamme kaikensuuruiset lahjoitukset kiitollisina vastaan. Rahalahjoitusta tehtäessä viestikenttään kirjoitetaan Joulusukka Vimpeli tai Joulusukka Lappajärvi riippuen siitä, kumman kunnan keräykseen lahjoitus on kohdistettu. Keräyksen varat käytetään ensisijaisesti Joulusukka-joululahjakeräykseen ja toissijaisesti yhdistyksemme muuhun toimintaan Järvi-Pohjanmaan alueella. Pienkeräysnumeromme on RA/2021/1362, ja pienkeräyksen järjestää Moms for Kids ry, Opintie 42 as 1, 62800 Vimpeli.

KERÄYSAIKA on 1.11.–30.11.2021. Jos haluat ilmoittaa itsesi tai lähimmäisesi lahjansaajaksi tai kysyä neuvoa lahjoituksen tekemiseen, tavoitat meidät numerosta 050 538 1982 (Elina Rantalahti) tai laittamalla viestin Facebookissa Vimpelin Joulusukan tai Lappajärven Joulusukan sivuilla.

Joulusukka-keräys toteutetaan yhteistyössä MLL Vimpelin, MLL Lappajärven sekä SPR Vimpelin kanssa. Tänä vuonna emme järjestä Joulusukka-keräystä Alajärvellä, mutta suosittelemme paikallisia osallistumaan Päiväkeskusyhdistys ry:n Hyvä aika -keräykseen.

Kiitämme lämpimästi jo tulleista lahjoituksista.

Hanna Harju, Moms for Kids ry

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Iltaöiset työvuorot pesulassa laittoivat mielikuvituksen laukkaamaan. Kuva tehty tekoälyn avulla.

Pesulassa

Joskus nuorena tein siivoushommia iltatöinä. Yhtenä paikkana oli pesula, jonne pääsi myöhään illalla työntekijöiden lähdettyä

Iltaöiset työvuorot pesulassa laittoivat mielikuvituksen laukkaamaan. Kuva tehty tekoälyn avulla.

Pesulassa

Joskus nuorena tein siivoushommia iltatöinä. Yhtenä paikkana oli pesula, jonne pääsi myöhään illalla työntekijöiden lähdettyä

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.