Kortesjärven joulu on ilmestynyt

NYT sitä saa taas! Nimittäin Kortesjärven joulu -lehteä.

Kortesjärven Järvi-Veikkojen kustantama lehti on tuhti lukupaketti, joka sisältää juttuja ajankohtaisista asioista kuluneen vuoden varrelta, mutta myös muistoja ja historiatietoja menneiltä vuosikymmeniltä.

Joululehteä myyvät Kortesjärven yhtenäiskoulun kuudennen luokan oppilaat. Lehtiä on myynnissä myös Seolla ja pankeissa. Lehden voi tilata myös sähköpostitse tai puhelimitse, jolloin lähetämme lehden myös postissa. Postissa toimitettuihin lehtiin lisäämme postikulut.  

Marita Mattila

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.