Joulunavaus Lappajärvellä

Maija Perälä peukuttaa

Julkaistu:

Aihe:

Joulu avattiin Lappajärvellä

Joulu pyöräytettiin käyntiin perjantaina 26. päivänä kuluvaa kuuta Lappajärven Yrittäjien toimesta. Jo ennen H-hetkeä, kello 18:00 paikalle Koskikievarin pihaan oli kokoontunut väkeä runsaasti. Tunnelma oli jouluinen, maa saanut hennon lumipeitteen viimepäivinä yllensä.

Tilaisuuden avasi Lappajärven Yrittäjien varapuheenjohtaja Inka Herrala.

–Onhan meidän yrittäjien suoranaisena velvollisuutena järjestää tällainen joulunavaus, hän totesi.

Mainos

Seuraavaksi saimme ihailla lasten laululeikkiä, josta vastasi Lavettaret. Pukki oli myös saapunut paikalla kuuntelemaan toiveita, niin pieniltä kuin isoiltakin. Kunnan johtaja Sami Alasara kertoi siitä, kuinka olemme eläneet erikoisia aikoja, mutta yhdessä olemme selvinneet. Hän kertasi vielä kuinka ainutlaatuinen Lappajärvi on ympäristöltään.

Glögitarjoilu Pop-pankin toimesta oli järjestetty liukuvana kello 16-19 välisenä aikana Koskikievarissa koronarajoitteiden takia. Ulkona myyntipöytiensä ääressä Geolukion oppilaat myivät leivonnaisia ja arpoja kartuttaakseen kassaansa. Paikalla oli myös Danielin grillivaunu monipuolisine syömisineen. Tilaisuuden musiikista vastasivat Perälän sisarukset; Kaisa ja Maija Perälä.

Pois lähtiessä näkyi, kuinka Lappajärven kunnantalo oli valaistu komeasti Lappajärven Kesäteatterin toimesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.