Karkkibingo Karvalan Nuorisoseuralla käynnisti toimintaviikot

Elsa Peltokangas pelasi bingoa silmä tarkkana isänsä avustamana.

Julkaistu:

–Ensimmäisen kerran karkkeja bingottiin 26.11.2014. Olimme tuolloin pitäneet peli-iltoja täällä, oli lautapelejä ja ilmakiekkoa, sun muuta, Maarit Ahola toteaa. –Suosion hiipuessa jotakin piti keksiä. Alettiin pitämään karkkibingoa ja suosio oli taattu. 

Karkkibingo järjestetään pari kertaa vuodessa, koulun päättäjäisten aikaan keväällä ja näin syksyllä Lappajärven kunnan nuorten toimintaviikolla. Satunnaisesti bingo on myös ollut syksyllä koulun alkamisen aikoihin.  

Tänään tarjolla bingon lisäksi oli kahvia, pipareita ja pillimehua lapsille. Jaossa tänään oli liki kymmenen kiloa makeaa. Ensiki pelattiin yhden rivin bingo, sitten kahden ja lopuksi kolmen. Pelin loputtua arvottiin kaikkien bingoon osallistuneiden kesken neljä suklaakalenteria. 

Ensimmäisten tulijoiden joukossa oli Elsa Peltokangas ja Pentti-niminen pehmojänis. Elsaa pelaamisessa avusti isä Niko Peltokangas.  

– Aika jännää tämä bingo on ja eskarissa on mukavaa, Elsa toteaa napakasti. 

Ensimmäinen yhden rivin bingohuuto kajahtaa, kun bingopallosta putoaa numero 72 kellon näyttäessä 18:15. Peli jatkuu ylituomari Maarit Aholan tarkastaessa rivin oikeellisuuden. Ilta on nopeasti ohitse ja palkinnot on jaettu. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse lähteä tyhjin käsin, sillä suuresta teräsämpäristä saa pois lähtiessä ottaa irtokarkkipussin mukaansa.  

–Ei tässä nyt vain makeaa jaeta, samalla istumalla lapset oppivat myös numeroita, Ahola toteaa lopuksi. 

KARKKI-BINGO käynnisti Lasten ja nuorten toimintaviikot 2021 Lappajärvellä. Huomenna torstaina viikon ohjelma jatkuu muun muassa joulukorttityöpajalla sekä media-aiheisella luennolla lukion auditoriossa kello 18. Maanantaina 29. marraskuuta on bändikämpällä räppityöpaja 10 ensin ilmoittautuneelle, ja 1. joulukuuta Onnintuvalla nuorten taidepaja. 3. joulukuuta Karvalan Nuorisoseuralla järjestetään lasten itsenäsisyyspäivän juhla ja nuorisotiloilla yö-lanit. 4. joulukuuta tarjolla on cheerleading-työpajoja Jamin salilla ja tapahtumaviikot päättyvät 5. joulukuuta Täti Hattara ja Töötti -klovniesitykseen lukion auditorissa sekä itsenäisyyspäivän etkoihin Onnintuvan piha-alueella, missä ohjelmassa on muun muassa tulishow. Katso koko ohjelma Järviseudun Sanomista 46/21.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA