Joulu avattu Evijärvellä

MLL:n paikallisyhdistys toteuttaa tänäkin vuonna Joulupuu-keräyksen. Hyväntekeväisyystempauksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja paikallisille lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä ilman. Marika Lammi ja Kati Kupila jakoivat nimettömiä lahjatoivekirjeitä S-marketin edustalla. Lahjoituksia voi tehdä myös netin kautta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

JOULUVALOT syttyivät Evijärven keskustassa perjantaina kuuden aikaan. 

Joulunavauksen ohjelma oli pääosin perinteistä. Lapset saivat jutella joulupukille, ja pukin apulaiset kiertelivät keskustassa toivottamassa hyvää joulunodotusta. Uutuutena tänä vuonna halukkaat saivat bongata kunnan Eevi-maskottia, joka oli piiloutunut iltakahdeksaan asti auki olleisiin liikkeisiin.

Marika Lammi ja Kati Kupila MLL:stä jakoivat nimettömiä Joulupuu-lahjatoivekirjeitä S-marketin edustalla. MLL:n paikallisyhdistys toteuttaa tänäkin vuonna Joulupuu-hyväntekeväisyystempauksen, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja paikallisille lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä ilman. Lahjoituksia voi tehdä myös netin kautta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.