Vasikka-aholla kudottiin sukkia kylätalon hyväksi

Vasikka-aholla kudottiin viitisen kiloa sukkia kylätalon hyväksi.

TARJA IKONEN esittelee vasta valmistuneita sukkapareja kylätalo Sopulassa Evijärven Vasikka-aholla. Niitä on kylätalon pöydällä yhteensä viitisen kiloa. Ne on tarkoitus myydä kylätalon hyväksi Sopulan joulumyyjäisissä 12. joulukuuta.

Materiaalina käytetyt langat lahjoitti Jaana Ylikantola. Ikonen jakoi ne elokuussa ympäri kylää 20 kutojalle, jotka kävivät töihin. Kutojat olivat pääasiassa nuoria eläkeläisiä, mutta joukossa oli myös muutama työssä käyvä.

–Kun aloin jakaa lankoja, yllättävän helposti kyläläiset ottivat ne vastaan. Pääsin aika helpolla; kävin vain 20 paikassa, Ikonen naurahtaa.

–Kiitos kaikille kutojille ja lankojen lahjoittajalle, hän lisää.

Sopulan joulumyyjäisissä on myös leivonnaisia, hunajaa ja arvontaa. Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä, mutta halukkaat voivat kysellä niitä vielä. Varaukset Jyrki Uusitalolle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.