• Joel Hallikainen esiintymässä ikäihmisille Kaislahovissa.
  • Samassa tilaisuudessa Asko (keskellä) ja Esko Ahonen lahjoittivat Kaislahoviin taulun.

Joel Hallikainen veti kolme keikkaa Evijärvellä vanhusten hyväksi

Muusikko Joel Hallikainen esiintyi Evijärvellä perjantaina muun muassa Kaislahovissa. Samassa tilaisuudessa Esko ja Asko Ahonen lahjoittivat vanhainkotiin taulun.

MUUSIKKO Joel Hallikainen esiintyi Evijärvellä perjantaina. Hän veti ensin kaksi keikkaa ikäihmisille Päkintuvassa ja Kaislahovissa eli tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja illalla oli vielä kaikille avoin, ilmainen konsertti kirkossa.

Esiintymisten taustalla oli Ilonpisara-vanhustyöohjelma, jonka tavoitteena on viedä hoivakoteihin korkeatasoista esittävää taidetta. Ne oli sponsoroinut Ateno.

–Tulen kiittämään sinua elämäntyöstäsi. Olitpa ollut sitten yrittäjänä, maataloudessa, ehkä toimistotöissä tai kotona lasten kanssa — mitä ikinä oletkin tehnyt, se oli tärkeää ja arvokasta työtä sen eteen, että tänään meillä Suomessa asiat ovat niin hyvin kuin ne ovat, Hallikainen totesi osoittaen sanansa jokaiselle vanhainkodin asukkaalle. –Kiitos.

ENNEN Hallikaisen esiintymistä Kaislahovissa Evijärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Ahonen ja hänen veljensä Asko lahjoittivat vanhainkodille taulun kiitoksena heidän edesmenneen äitinsä yksikössä saamasta hyvästä hoidosta. Esko Ahonen kertoo, että taulun on maalannut vuonna 1990 taiteilija P. Pylkkönen. Siinä on maisemakuva Ekenäsistä.

Jaa juttu: