Joel Hallikainen veti kolme keikkaa Evijärvellä vanhusten hyväksi

Joel Hallikainen esiintymässä ikäihmisille Kaislahovissa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

MUUSIKKO Joel Hallikainen esiintyi Evijärvellä perjantaina. Hän veti ensin kaksi keikkaa ikäihmisille Päkintuvassa ja Kaislahovissa eli tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja illalla oli vielä kaikille avoin, ilmainen konsertti kirkossa.

Esiintymisten taustalla oli Ilonpisara-vanhustyöohjelma, jonka tavoitteena on viedä hoivakoteihin korkeatasoista esittävää taidetta. Ne oli sponsoroinut Ateno.

–Tulen kiittämään sinua elämäntyöstäsi. Olitpa ollut sitten yrittäjänä, maataloudessa, ehkä toimistotöissä tai kotona lasten kanssa — mitä ikinä oletkin tehnyt, se oli tärkeää ja arvokasta työtä sen eteen, että tänään meillä Suomessa asiat ovat niin hyvin kuin ne ovat, Hallikainen totesi osoittaen sanansa jokaiselle vanhainkodin asukkaalle. –Kiitos.

ENNEN Hallikaisen esiintymistä Kaislahovissa Evijärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Ahonen ja hänen veljensä Asko lahjoittivat vanhainkodille taulun kiitoksena heidän edesmenneen äitinsä yksikössä saamasta hyvästä hoidosta. Esko Ahonen kertoo, että taulun on maalannut vuonna 1990 taiteilija P. Pylkkönen. Siinä on maisemakuva Ekenäsistä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA