Tuulivoimakaava Iso-Saapasneva julkisesti nähtäville

Julkaistu:

Iso-Saapasnevan osa yleiskaava (Tuulivoima) julkisesti nähtäville, teknisen valiuokunnan kokous 9.11.2021 Lappajärvellä

Lappajärven tekninen valiokunta saattaa tiedokseen sen, että Iso-Saapasnevan osayleiskaava laitetaan julkisesti nähtäville.

Iso-Saapasnevan tuulipuiston osayleiskaavaehdotus asetetaan julkisesti nähtäville MRA 19§:n mukaisesti 17.11.-21.12.2021 väliseksi ajaksi (Hs 34§koh ta 3). Kunnan jäsenillä ja osallisilla on oikeus tehdä muistutus kaavaehdotuksesta. Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävänä oloajan päättymistä.

Iso-Saapasnevan tuulipuiston osayleiskaavasta on pidetty syyskuussa infotilaisuus kunnanvaltuustolle ja lokakuussa kuntaneuvottelu, johon oli kutsuttu valtuuston, hallituksen ja teknisen valiokunnan puheenjohtajisto. Osayleiskaava ehdotus esiteltiin tekniselle valiokunnalle/ Petri Hertteli, Ramboll Oy toimesta. Kaavaehdotuksesta pyydetään lausunnot MRA 20§:n mukaisesti. Asian valmistelijana on toiminut tekninen johtaja Anne Övermark.

Ympäristötoimen laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

Tekninen valiokunta nimesi ympäristötoimen laskujen asiatarkastajaksi ja hyväksyjäksi vs. ympäristösihteeri Tiina Pietiläisen. Vs. ympäristösihteerin asiatarkastamat laskut hyväksyy tekninen johtaja Anne Övermark.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.