Järviseudun Sanomat etsii lehtiavustajia

JÄRVISEUDUN Sanomat hakee lehtiavustajia Evijärven, Kortesjärven, Lappajärven, Vimpelin, Alajärven, Lehtimäen ja Soinin alueelta.

Lehtiavustajan työ sopii sivutyöksi muun toimen oheen, opiskelijalle tai eläkeläiselle. Toivomme lehtiavustajalta innostusta ja kykyä kirjoittaa aiheista laajalla skaalalla eri tapahtumista, ilmiöistä ja ihmisistä.

Toimitus esittää lehtiavustajille pyyntöjä ja toiveita toteutettavista jutuista sekä kuvauskohteista, mutta niitä voi myös ideoida itse ja sopia niiden toteutuksesta toimituksen kanssa.

–Lehtiavustaja toimii paikallislehden silminä ja korvina. Monesti avustajaa ei niinkään mielletä toimittajaksi, mistä johtuen hänen on helpompi lähestyä paikallista väestöä tai ilmiöitä. Lisäksi hänellä on aina tuore näkemys asioihin, joiden kanssa hän on tekemisissä päivittäin, kuvailee päätoimittaja Hannu Takala.

–Meille lehtiavustaja on meille tärkeä osa paikallisen tiedonvälityksen ketjua. Avustajan vahvuuksia ovat paikallisuus ja paikantuntemus.

Työssä voi hyödyntää omaa verkostoaan, elämänkokemustaan ja mielenkiinnonkohteitaan.

Mainos

–Työskentely lehtiavustajana antaa mielenkiintoisen aitiopaikan paikallisiin ihmisiin, tapahtumiin ja ilmiöihin. Olet avainasemassa välttämässä paikallisia uutisia paikallisille ihmisille, myös Järviseudulta pois muuttaneille, ja näin kotiseudun asialla.

Juttujen tarve vaihtelee kuukausittain ja viikoittain. Materiaali toimitetaan toimitukseen sähköpostitse.

Valokuvaustaito katsotaan eduksi. Opastusta on mahdollista saada.

Työstä maksetaan palkkio listan mukaan ja kilometrikorvaukset.

Lisätietoja antavat Hannu Takala p.0400 364 886, sähköpostitse hannu.takala@jarviseudunsanomat.fi ja Suvi Hosionaho p. 040 516 1031, suvi.hosionaho@jarviseudunsanomat.fi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Korven tilan isäntä Mika Korpi ja Simmental-sonni Rocky.

Eläinten hyvinvointi ennen kaikkea

KORVEN tila sai 6. joulukuuta Kortesjärven Yrittäjien juhlassa Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen.

–Tilallamme on vanha tilakyltti, jossa

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.