Vedon Superpesis-pelipaidat huutokaupassa

Veto järjestää kolmatta kertaa pelipaitahuutokaupan, jossa huutoja tekemällä voi saada itselleen tai lahjaksi aidon, Vedon Superpesis-pronssimitalijoukkueen jäsenen käyttämän pelipaidan.

Tällä kerralla huudettavina ovat 14:n eri pelaajan pelipaidat. Netissä toimiva pelipaitahuutokauppa päättyy isänpäivän iltana eli tarkemmin sunnuntaina 14.11.kello 22.

Edelliset pelipaitahuutokaupat on järjestetty keväällä 2020 ja syksyllä 2020. Toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo, että paidat ovat käyneet hyvin kaupaksi ja samaa voi odottaa nytkin. Superpesis-pelaajan pelipaita on hyvä joululahjavinkki Veto-fanille.

Netissä toimivalla huutokauppa-alustalla pelipaidasta tarjouksen tekevä saa tarkat ja selkeät ohjeet, miten asiassa edetään. Huudon tekeminen on tehty huutajalle helpoksi. Tarvittaessa voi olla yhteydessä puhelimitse Taina Varpulaan tai sähköpostitse Vedon toimistoon.

ViVen tiedotus

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.