Pohjoismaiden johtava teknisen alan tukkukauppa Ahlsell Oy ja pk-yritysten palvelemiseen erikoistunut tekninen tukkukauppa Tarviketukku (Lognet Team Oy) yhdistävät voimansa, kun Ahlsell ostaa Lognet Team Oy:n koko osakekannan.

Kuvassa keskellä Tarviketukun vimpeliläinen pääomistaja ja toimitusjohtaja Pekka Puhto

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tekniseen tukkukauppaan keskittynyt Ahlsell Oy ja pk-yritysten palvelemiseen erikoistunut tekninen tukkukauppa Tarviketukku (Lognet Team Oy) yhdistävät voimansa, kun Ahlsell ostaa Lognet Team Oy:n koko osakekannan. Tarviketukun vahvuuksia ovat muun muassa ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen myynti- ja palveluosaaminen. Yrityksellä on yli 16 000 asiakasta ympäri Suomen. 

Ahlsellin ja Tarviketukun toiminnoissa ei ole päällekkäisyyksiä. Kauppa toteuttaa Ahlsellin strategiaa ja tuo yritykseen sekä uudenlaista, kiinnostavaa osaamista että lähinnä mikro- ja pk-yrityksistä koostuvan uuden asiakaskunnan.  Asiakkaiden tarpeisiin voidaan jatkossa vastata yhdessä entistä tarkemmin, laajemmalla tuotevalikoimalla. 

–Tarviketukulla on erittäin vahvaa myynnin ja asiakaspalvelun osaamista ja mikro- ja pk-yritysten tuntemusta, myös sellaisilla aloilla joilla Ahlsell ei ole aiemmin toiminut, kuten konepajoilla, korjaamotoiminnassa tai logistiikassa. Tarviketukun tehokas puhelimitse tehtävä tekninen myynti on esimerkki Ahlsellin näkökulmasta uudesta, strategisesti tärkeästä osaamisesta. Toivotamme Tarviketukun henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Ahlselliin, Ahlsell Oy:n toimitusjohtaja Tomi Gardemeister kertoo.

–Otamme yrityksenä ison askeleen liittymällä osaksi Ahlsellia. Saamme tueksemme leveämmät hartiat ja vahvan valtakunnallisen brändin. Yhdistyminen tuo meille täysin uusia mahdollisuuksia asiakkaiden palveluun, kun valikoimamme kasvaa jopa kymmenillä tuhansilla uusilla tuotteilla. Olen kiitollinen Tarviketukun henkilökunnalle siitä, että olemme yhdessä rakentaneet tämän kannattavasti kasvaneen yrityksen, joka nyt ottaa ison askeleen kohti uudenlaista tulevaisuutta. Odotamme innokkaasti tulevaa yhteistyötä Ahlsellin tiimin kanssa, Tarviketukun toimitusjohtaja ja vimpeliläinen pääomistaja Pekka Puhto toteaa. 

Mainos

Tarviketukun koko henkilöstö siirtyy Ahlsellin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Yritys jatkaa toistaiseksi liiketoimintaansa omalla brändillään, osana Ahlsell-konsernia. Tuote- ja palveluvalikoiman laajennuksiin tarvittavat toimenpiteet toteutetaan mahdollisimman pian. 

Tarviketukku tarjoaa työkaluja ja tarvikkeita ammattilaisille. Yrityksen 29 ammattilaista palvelevat jo yli 16 000 asiakasta valtakunnallisesti. Tarviketukun tavoitteena on olla edelläkävijä Suomessa palvelevana tukkukauppana korjaamoille, teollisuudelle ja alan erikoisliikkeille. Toiminnan ytimen muodostavat laadukas valikoima, ostamisen helppous sekä aito ja rehellinen asiakaspalvelu. Valikoimassa on tällä hetkellä lähes 400 000 huolellisesti valittua, ammattikäyttöön soveltuvaa ja kestävää tuotetta. Ostamisen helppous ja asiakaspalvelu kiteytyvät Oma Myyjä -palveluun, jossa asiakasta palvelee henkilökohtainen myyjä koko asiakkuuden ajan. 

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Ahlsell myy tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.

Ahlsell Oy on osa Ahlsell-konsernia. Suomen Ahlsellin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 372 M€. Henkilöstöä on noin 600 eri toimipisteissä ympäri Suomea. Valtakunnallinen myymäläverkosto kattaa yli 30 myymälää. Pääkonttori sijaitsee Hyvinkään logistiikkakeskuksen yhteydessä. Ahlsell-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3 miljardia euroa. Ahlsell toimii Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on yli 200 ja ahlsellilaisia on yhteensä lähes 5 700. Suomessa Ahlsellilla on neljä päätoimialaa: LV-, Sähkö-, Teollisuus- ja Kylmä- & IV-toimiala.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.